Antena Meniu Search
x

Răzvan Lucescu, reacţie halucinantă în semifinalele Cupei Greciei (Video)

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, s-a dezlănţuit în timpul interviului acordat imediat după returul cu Panionios, în semifinalele Cupei Greciei. 

de Redactia Observator

la 30.04.2020, 17:01

Răzvan Lucescu, reacţie halucinantă în semifinalele Cupei Greciei - captura video YouTube

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, s-a dezlănţuit în timpul interviului acordat imediat după returul cu Panionios, în semifinalele Cupei Greciei. 

Deşi se calificase cu scorul de 4-2 după prelungiri, Răzvan a folosit o expresie vulgară în engleză, pentru care, scrie presa elenă, ar putea primi o amendă usturătoare.

După un meci epuizant, Luce jr. a răbufnit. Mai întâi la interviul obligatoriu acordat imediat după meci, la Cosmote TV, televiziunea care a transmis partida. Apoi, la conferința de presă.

Antrenorul lui PAOK a șocat la scurta discuție în engleză cu reporterul Cosmote. 

„Pe de-o parte, PAOK, o echipă care a jucat fotbal și s-a concentrat numai la joc. Pe de alta, Panionios, care nu voia decât să tragă de timp și să ne f... („They were trying to fuck us")!

Atenție, acest video conține limbaj licențios!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

E o rușine! Ni s-au refuzat trei penalty-uri, adversarii au scăpat de două eliminări și au simulat permanent. Ne-au lovit și tot ei au stat pe jos peste 25 de minute”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit gsp.ro.

Luce jr. riscă mult după această declarație agresivă. Potrivit presei elene, ar putea primi o amendă usturătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Răzvan Lucescu, reacţie halucinantă în semifinalele Cupei Greciei (Video)