Antena Meniu Search
x

Reacţia lui Reghecampf, după despărţirea de Steaua: "Ambele părţi sunt nemulţumite"

Antrenorul FCSB, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, după o întâlnire cu Gigi Becali, că are "două-trei oferte clare" din zona arabă şi va alege una dintre ele. Despre activitatea sa la FCSB, Reghecampf a spus că atât el, cât şi patronul echipei sunt nemulţumiţi de colaborarea avută. "Ambele părţi sunt nemulţumite. Aşa este în business, a afirmat tehnicianul.

Antrenorul FCSB, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, după o întâlnire cu Gigi Becali, că are "două-trei oferte clare" din zona arabă şi va alege una dintre ele. Despre activitatea sa la FCSB, Reghecampf a spus că atât el, cât şi patronul echipei sunt nemulţumiţi de colaborarea avută. "Ambele părţi sunt nemulţumite. Aşa este în business", a afirmat tehnicianul.

"Deocamdată nu m-am hotărât unde am să merg. Am 2-3 oferte clare de sută la sută, de aceea am aşteptat să se termine acest campionat să vorbesc cu patronul echipei. I-am cerut şi lui părerea pentru că rămâne un om apropiat mie. De săptămâna vitoare o să mă întâlnesc cu anumiţi oameni şi o să iau cea mai bună decizie. Toate ofertele sunt din zona arabă", a declarat Reghecampf.

El îşi va lua la revedere de la jucători în cadrul unei petreceri care va avea loc joi: "O să mă întâlnesc cu o parte din jucători joi, la o mică petrecere, pentru că nu am avut încă timp să vorbesc cu ei. Cel mai important era să vorbesc cu patronul echipei, pentru că spusesem că nu voi lua nicio decizie până nu vorbesc cu dânsul. Ne-am înţeles, este foarte bine. Ambele părţi sunt nemulţumite. Aşa este în business. Îi mulţumesc foarte mult pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. Am avut un an şi jumătate de muncă foarte intensă şi sunt bucuros că în mare am reuşit să construim o echipă puternică. Sperăm să se încununeze această muncă cu un titlu, să vedem ce se întâmplă. Dar aşa cum îl ştiu pe patronul echipei, sunt sigur că va investi şi va face o echipă puternică".

Reghecampf consideră că FCSB este campioană deoarece regulamentul este foarte clar în cazul egalităţii de puncte.

"În primul rând este o situaţie mai delicată având în vedere regulamentul şi faptul că cele două echipe au terminat la egalitate. Din punctul nostru de vedere, Steaua este campioană. Este o situaţie de aşteptare şi în scurt timp vom afla răspunsul. Această situaţie să se clarifice şi Steaua să fie campioană. În regulament se scrie foarte clar că trebuie să se ia în considerare toate cele patru meciuri", a afirmat antrenorul.

Întrebat dacă e mulţumit de al doilea mandat, Regehcampf a răspuns: "A fost foarte mult de muncă. Sunt şi foarte multe lucruri pe care nu le-am realizat, dar nu cred că e momentul să facem o analiză. Atâta timp cât am luptat până în ultima etapă pentru titlu am avut parte de lucruri foarte bune."

Laurenţiu Reghecampf crede că Nicolae Dică este o soluţie potrivită pentru banca tehnică a formaţiei.

"Eu sper să să fie o soluţie foarte bună. Este un stelist sută la sută. Un antrenor care a pornit de jos şi a avut rezultate. A fost şi secund la Steaua, cunoaşte sistemul. M-aş bucura foarte mult pentru Dică să reuşească şi să câştige campionatul anul viitor", a precizat Reghecampf.

În decembrie 2015, Laurenţiu Reghecampf a fost numit antrenor al formaţiei Steaua Bucureşti pentru al doilea mandat.

Formaţia FC Viitorul a învins CFR Cluj, scor 1-0, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I şi, conform LPF, care susţine că, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, este noua campioană a României. FCSB a învins CSU Craiova cu 3-0 şi a terminat la egalitate de puncte cu FC Viitorul, 44. Însă, potrivit părerii oficialilor FCSB şi potrivit interpretării regulamentului de către ei, la egalitate de puncte trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe, şi din sezonul regulat şi din play-off. În această situaţie, FCSB, care a învins CS Universitatea Craiova, scor 3-0, ar trebui să fie campioana României. Şi înainte şi după acest meci, patronul bucureştenilor, Gigi Becali, a spus că se va adresa TAS pentru a primi dreptate.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Reacţia lui Reghecampf, după despărţirea de Steaua: "Ambele părţi sunt nemulţumite"