Antena Meniu Search
x

Reghe îl face praf pe Piţurcă: E ultimul om, îi dau lecţii la fotbal!"

Reghe l-a făcut praf pe Piţurcă! "E ultimul om, îi dau lecţii la fotbal!" a spus antrenorul Stelei despre selecţioner. Piţi cere ca LPF şi FRF să-l sancţioneze pe Reghe pentru declaraţii.

Vezi și

 Mutu sare şi el iar la gâtul omului care i-a dat interzis la naţională. E război total între Piţurcă şi Reghe! Confirmat în funcţie de noul şef al FRF, Piţi îi dă peste nas celui care ar fi vrut să antreneze şi Steaua, şi naţionala.

"Reghecampf abia a deschis ochii în antrenorat. Ce face, mă învaţã pe mine ce sã fac? Spunea cã vin jucãtorii graşi şi nepregãtiţi, dar aşa veneau de la el. Raul Rusescu aratã bine acum!" a atacat Piţi după acuzele din trecut ale lui Reghe. Replica a venit imediat.

"Piţurcă nu a mai evoluat de mult timp. Pot să îi dau lecţii foarte multe. E ultimul om. Eu din cauza lui am plecat de la Steaua" a zis Reghe.

"Nu merg la antrenamentele Stelei pentru cã nu vrea sã am de-a face cu acest om!" a completat Piţi. "Oricum, mai bine că nu vine, că nu înţelege ceea ce facem noi acolo. Nu am cum să fac pace cu un astfel de om", a răspuns Reghe. Piţi dezvăluie că Mutu s-a rugat de el să îl ia sub tricolor.

"E foarte greu ca Mutu sã revinã la echipa naţionalã. M-a tot sunat. I-am zis: "roagã-te sã vinã un preşedinte la federaţie care sã mã schimbe, cã altfel vei veni tu iar la naţionalã când vor zbura puii de broascã!" Mutu îl face mincinos pe selecţioner.

"Se ştia că eu nu mai vin la echipa naţională cât va fi Victor Piţurcă acolo. Nu m-am rugat de el. Minte, le rotunjeşte cum vrea el. Nu m-am rugat de el şi nu o să mă rog. De-aia am şi zis că la antrenamentele lui nu pot face faţă, pentru că are metode învechite", spune căpitanul Petrolului.

Chivu a fost aproape de revenire la Naţională, anunţă Piţi, care nu exclude ca Ştefan Radu şi Săpunaru să joace iar sub tricolor. Dacă Gică Popescu ar fi ieşit preşedinte la FRF, Piţurcă spune că ar fi demisionat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Reghe îl face praf pe Piţurcă: E ultimul om, îi dau lecţii la fotbal!"