Antena Meniu Search
x

Romano Fenati, motociclistul care a acţionat frâna unui adversar la 200km/h, se retrage din competiții

Romano Fenati se retrage de urgență din motociclism, după gestul scandalos care a stârnit revoltă în întreaga lume. În timp ce rulau cu peste 200 de km/oră, pe linia dreaptă a circuitului de la Misano, Fenati a acţionat frâna motocicletei compartriotului său Stefano Manzi.

Romano Fenati, motociclistul care a acţionat frâna unui adversar, se retrage din competiții
Romano Fenati, motociclistul care a acţionat frâna unui adversar, se retrage din competiții - captură Youtube

Romano Fenati se retrage din motociclism, după gestul scandalos care a stârnit revoltă în întreaga lume. În timp ce rulau cu peste 200 de km/oră, pe linia dreaptă a circuitului de la Misano, Fenati a acţionat frâna motocicletei compartriotului său Stefano Manzi.

Deși inițial primise o suspendare de doua două etape, Romano Fenati a fost dat afară de la Marinelli Snipers Team și a pierdut contractul pentru Forward Racing, echipa de Moto2 care pentru care concurează și Manzi.

"Am terminat-o cu motociclismul, nu voi mai concura vreodată. Am greșit, e adevărat. Îmi cer scuze față de toată lumea", a spus sportivul, într-un interviu pentru La Repubblica.

Dat afară de Marinelli Snipers Team

"Anunţăm că Marinelli Snipers Team va termina imediat contractul cu sportivul Romano Fenati pentru conduită nesportivă şi periculoasă care a afectat imaginea tuturor. Cu mare regret, trebuie să precizăm că actul său iresponsabil a pus în pericol viaţa altui concurent şi nu poate fi scuzat în niciun fel. Din acest moment, motocilcistul nu va mai participa la nicio cursă cu Marinelli Snipers Team. Echipa, toţi sponsorii şi cei care care l-au susţinut întotdeuna le cer iertare fanilor Campionatului Mondial", se arată într-un comunicat al echipei italiene, din data de 10 septembrie.

Gestul scandalos al italianului Romano Fenati

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Romano Fenati, motociclistul care a acţionat frâna unui adversar la 200km/h, se retrage din competiții