Antena Meniu Search
x

Simona Halep s-a întors în România şi a fost aclamată de fani la Otopeni

Simona Halep s-a întors acasă. În Aeroport a fost primită cu aplauze, încurajări şi buchete de flori.

Vezi și

Simona Halep s-a întors acasă. În Aeroport a fost primită cu aplauze, încurajări şi buchete de flori. A ales să iasă din aeroport  alături de ceilalţi călători, şi nu pe la salonul oficial. Primul care a îmbrăţişat-o a fost tatăl ei, care a urmărit de la mii de kilometri finala  de la Australian Open. Pentru Simona, urmează vacanţa, dar şi mai multe investigaţii medicale amănunţite, după accidentările suferite. 

Este fotografia care face înconjurul României: singură, cu modestia unei mari campioane, Simona Halep îşi aşteaptă bagajul pe aeroportul Henri Coandă. Într-o geantă, are împachetat discret şi trofeul din finala Australian Open. Iese apoi zâmbind, în aplauzele zecilor de fani. 

Pentru ea, urmează o perioadă lungă de recuperare şi noi planuri. 

Cu greu îşi face loc să iasă dintre reporteri şi fani. După declaraţii, ajunge la tatăl ei şi îl îmbrăţişează. El a încurajat-o de acasă, la cea de-a treia finală de grand Slam jucată de româncă. În schimb, Simona a avut-o alături pe mama ei, în fiecare secundă a turneului australian. 

După finala epuizantă pierdută în ultimul set, Simona Halep a ajuns la spital. Pentru deshidratare. A jucat aproape trei ore, la peste 32 de grade Celsius. 

Odată cu finala, Halep a pierdut şi locul 1 mondial, după 16 săptămâni în care a stat pe cea mai înaltă poziţie din lume. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Simona Halep s-a întors în România şi a fost aclamată de fani la Otopeni