Antena Meniu Search
x

Simona Halep a renunțat să participe la turneul WTA de la Doha

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a renunțat să participe la turneul de la Doha (Qatar), care va debuta luni

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a renunțat să participe la turneul de la Doha (Qatar), care va debuta luni

Halep, care va fi din nou numărul trei mondial de luni, a câștigat sâmbătă turneul WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite) și era desemnată a doua favorită a turneului din capitala Qatarului, dotat cu premii totale de 731.000 de dolari.

Halep, care anul trecut câștigase turneul de la Doha, urma să joace direct în optimile de finală cu învingătoarea dintre franțuzoaica Alize Cornet și o jucătoare venită din calificări.

Site-ul săptămânalului de limbă engleză Doha Stadium Plus relatează că Simona Halep s-a retras de la turneu din cauza unei accidentări, dar va participa, totuși, la activitățile de promovare din cadrul competiției.

''Din punctul nostru de vedere, cel mai important lucru este sănătatea jucătoarei. E un ghinion că Simona a fost nevoită să se retragă și nu își va putea apăra titlul. Ea este o jucătoare populară și îi urăm succes la următorul turneu'', a declarat directorul turneului Qatar Total Open, Saad Al-Mohannadi.

După ce a învins-o pe Karolina Pliskova, cu 6-4, 7-6 (4), sâmbătă, în finala de la Dubai, Simona Halep a vorbit despre problemele fizice cu care s-a confruntat în ultimele zile și apoi a mulțumit echipei care s-a ocupat de sănătatea ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Simona Halep a renunțat să participe la turneul WTA de la Doha