Antena Meniu Search
x

Simona Halep, SCANDALIZATĂ după meciul cu Johanna Konta: "Așa face ea mereu!". Ce spune românca despre țipătul din tribune (VIDEO)

Ieri, Simona Halep a fost învinsă de britanica Johanna Konta, scor 6-7 (2/7), 7-6 (7/5), 6-4, ratând astfel calificarea în semifinale la Wimbledon, al treilea Grand Slam anului, şi şansa de deveni noul număr 1 mondial.

- GSP

Ieri, Simona Halep a fost învinsă de britanica Johanna Konta, scor 6-7 (2/7), 7-6 (7/5), 6-4, ratând astfel calificarea în semifinale la Wimbledon, al treilea Grand Slam anului, şi şansa de deveni noul număr 1 mondial.

Halep şi-a făcut serviciul şi a reuşit şi break-ul încă din primul set, conducând cu 3-0.  Konta a reuşit să câştige un ghem, dar Halep a revenit şi a dus scorul la 4-1. Konta însă a revenit şi a dus scorul la 4-3, reuşind să egaleze la 4-4. Halep s-a impus în tie-break, scor 7-2, după 51 de minute de joc.

În setul doi, cele două sportive au mers cap la cap şi şi-au făcut serviciul. Şi setul decisiv a ajuns în tie-break, unde Konta s-a impus, scor 7-5.

Şi în setul decisiv s-a mers cap la cap, până la 2-2, când Konta a reuşit breakul, însă în cele din urmă britanica s-a impus, scor 6-4.

Imediat după eliminarea din "sferturi", Simona Halep a oferit primele declarații, jucătoarea noastră considerând că ultimul punct al meciului ar fi trebuit rejucat.

"Spectatorii au creat o atmosferă frumoasă. Doar la ultimul punct mi s-a părut ciudat că o doamnă din tribune țipa, dar în rest a fost o atmosferă frumoasă. Am crezut că se va repeta punctul, dar nu s-a întâmplat așa. L-am întrebat pe arbitru și el mi-a spus că punctul nu poate fi rejucat, așa că ce sens avea să mă cert cu el?", a spus Simona. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"A fost un tenis de nivel înalt. Ambele am jucat bine, am fost din nou aproape. Poate în tiebreak-ul setului al doilea puteam să servesc mai tare și mai bine. Și poate în acel game de serviciu pe care l-am pierdut .... Apoi a fost mai greu să cred, pentru că ea are un serviciu bun și nu am avut prea multe ocazii să câștig contra acestei arme. Ea a jucat bine și a meritat victoria, dar sunt multe lucuri pozitive pe care să le iau cu mine", a continuat Halep, potrivit GSP.

Halep a comentat și faptul că Johanna Konta a prelungit nejustificat pauza dintre seturi.

"Nu cred că au fost doar patru minute, dar așa face ea mereu. Nu pot schimba eu lucrurile pentru că nu există deocamdată una, cel puțin așa am înțeles de la arbitru. M-am ridicat de pe scaun pentru că se pornise aerul condiționat în setul al doilea și mă temeam să nu rămân pe acolo înțepenită”, a mai spus Simona Halep.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

IMAGINI ŞOCANTE în Londra! Doi tâlhari români, filmaţi cum dau buzna în rulota unei familii, tot de români. O femeie este JEFUITĂ şi BĂTUTĂ în faţa celor doi copii​

BALENA ALBASTRĂ ucide din nou! Un adolescent de 15 ani a fost găsit SPÂNZURAT în dulapul din dormitor. Băiatul şi-a transmis LIVE sinuciderea (VIDEO)​

ATENŢIE! De azi intră în vigoare noua lege RCA. 7 SCHIMBĂRI MAJORE pentru șoferi!

ACCIDENT TERIBIL, în această dimineaţă! 14 VICTIME, după IMPACTUL VIOLENT între un microbuz şi o maşină, la intrarea în Constanţa (GALERI FOTO + VIDEO)

ÎNGROPATĂ MIREASĂ. Probleme pentru anchetatori în cazul morţii Andradei, medicinista care s-a ZDROBIT de caldarâm după ce a căzut de la etaj, în Oradea

O întreagă familie, SPULBERATĂ într-un CUMPLIT ACCIDENT, în Vrancea! Un băieţel de 4 ani a MURIT, părinţii şi surorile sunt ÎN STARE CRITICĂ. Maşina a luat foc după impact (IMAGINI DRAMATICE)​

Tragedie aviatică! Un avion s-a prăbuşit în urmă cu puţin timp. Sunt cel puţin 16 morţi (VIDEO)​

CAZ ŞOCANT la Vaslui! Avea dureri groaznice de cap şi corpul pe jumătate amorţit, dar medicii i-au făcut o CLISMĂ şi au trimis-o acasă. Dupã 15 minute, a căzut pe stradă şi a fãcut ATAC CEREBRAL!​

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Simona Halep, SCANDALIZATĂ după meciul cu Johanna Konta: "Așa face ea mereu!". Ce spune românca despre țipătul din tribune (VIDEO)