Antena Meniu Search
x

Spectacol la Super Bowl. New England Patriots a învins echipa Los Angeles Rams

Cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului în Statele Unite s-a încheiat. New England Patriots a câştigat finala Campionatului American de Fotbal, în faţa echipei Los Angeles Rams. Peste un milion de oameni au venit la Atlanta, oraşul care a găzduit Super Bowl.

Vezi și

Cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului în Statele Unite s-a încheiat. New England Patriots a câştigat finala Campionatului American de Fotbal, în faţa echipei Los Angeles Rams. Peste un milion de oameni au venit la Atlanta, oraşul care a găzduit Super Bowl, ediţia cu numărul 53. Stadionul, a cărui construcţie a costat 1,6 miliarde de dolari, a fost plin până la refuz. 

New England Patriots s-au impus după un meci greu, în care scorul a fost egal aproape tot timpul. Victoria a fost adusă printr-un eseu înscris cu şapte minute înainte de final.

Evenimentul a fost deschis de cântăreaţa de soul de 74 de ani, Gladys Knight, care a intonat imnul naţional american în faţa celor aproape 75.000 de spectatori.

Ca în fiecare an, unul dintre cele mai aşteptate momente a fost concertul din timpul pauzei. În acest an, onoarea de a urca pe scenă a revenit trupei Maroon 5.

Alături de formaţia condusă de Adam Levine, spectacolul la pauză a fost întreţinut de rapperii Travis Scott şi localnicul Big Boi, din grupul Outkast.

Nu doar importanţa evenimentului sportiv îi aduce însă pe oameni în faţa micului ecran, ci şi reclamele. Un minut de publicitate costă 10 milioane de dolari la SuperBowl!

Într-una din reclame, Serena Williams a fost imaginea unei aplicaţii de dating prin care femeile sunt încurajate să facă primul pas.

Printre vedetele care au apărut în reclamele din pauză s-au numărat şi Sarah Jessica Parker - Carrie Bradshaw din serialul Sex and The City, actori precum Charlie Sheen şi Steve Carell, dar şi trupa Backstreet Boys.

La marele meci au participat şi singurii trei americani care au fost prezenţi la toate cele 52 de finale Super Bowl organizate până acum.

Evenimentul a fost urmărit şi la Casa Albă. Înaintea începerii marelui meci, majorete, însoţite de o fanfară, au făcut spectacol pe gazonul de la reşedinţa preşedintelui american.

Într-un interviu recent, Trump a povestit că este bucuros că fiul său cel mai mic, Barron preferă să joace fotbal european, în detrimentul celui american, întrucât consideră sportul ca fiind mult prea periculos în pofida echipamentului de protecţie tot mai performant folosit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Spectacol la Super Bowl. New England Patriots a învins echipa Los Angeles Rams