Antena Meniu Search
x

Starea lui Schumacher rămâne stabilă. Azi, campionul F1 împlinește 45 de ani

Fanii nu l-au părăsit nicio clipă și cred cu toată tăria că pilotul își va reveni din comă chiar astăzi. Medicii nu spun prea multe despre această posibilitate, dar nici nu o neagă.

Vezi și

Încă o noapte în comă petrecută de Michael Schumacher la spitalul din Grenoble.

"Nu vom mai da detalii despre starea lui până nu vom avea o noutate", au anunţat medicii care îl supraveghează non-stop pe german.

Sutele de fani au venit din Germania şi din Italia şi fac nopţi albe în faţa spitalului, la minus 10 grade.

Sufletește e alături de Schumi și pilotul de raliuri Mihai Leu.

Nu-ţi vine să crezi că un om de asemenea valorae, un om care a avut atâtea curse cu peste 300 la oră, să ajungă la un accident de schi, să se afle într-o asemenea stare, a spus Mihai Leu. Are un psihic foarte puternic şi eu sunt convins că va reveni.

Lewis Hamilton şi-a pus în cap admiratorii lui Michael Schumacher. Pilotul de la Mercedes a pus pe o reţea de socializare, fotografii în care apare la ski, dar FĂRĂ CASCĂ! Asta la doar trei zile după accidentul cumplit suferit de Schumacher în Alpii Francezi..

Este lipsă de respect şi imaginile sunt de prost gust!, îl condamnă fanii germanului. Maturizaţi-vă!, a fost răspunsul lui Hamilton pentru cei care l-au criticat. Britanicul a ieşit la ski alături de cei doi câini ai săi.

O fotografie dată publicităţii la trei zile de la accidentul lui Schumacher, arată că pilotul german a fost aruncat în aer mai bine de 10 metri.

În cădere, Schumacher a lovit trei pietre. Autorităţile vor verifica şi schiurile fotolosite duminică de fostul pilot, pentru a se asigura că nu au fost defecte. Schiurile lui Schumacher erau închiriate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Starea lui Schumacher rămâne stabilă. Azi, campionul F1 împlinește 45 de ani