Antena Meniu Search
x

Suporter umilit de un jandarm la meciul dintre Steaua şi Rapid: 'Vă dau 20 de bani, dar e mult. Mergeţi la teatru' (Video)

Scene ireale la pauza meciului disputat pe stadionul Electromagnetica între Steaua şi Rapid. Un suporter a fost umilit de un jandarm după ce a încercat să intre pe stadion cu un bilet folosit.

Suporter umilit de un jandarm la meciul dintre Steaua şi Rapid
Suporter umilit de un jandarm la meciul dintre Steaua şi Rapid - Facebook

Scene ireale la pauza meciului disputat pe stadionul Electromagnetica între Steaua şi Rapid. Un suporter a fost umilit de un jandarm după ce a încercat să intre pe stadion cu un bilet folosit.

Totul a fost filmat cu telefonul mobil de un alt bărbat care a asistat neputincios la umilinţa la care a fost supus bărbatul.

Pe imagini se poate observa cum un întreg dispozitiv de jandarmi se află în faţa unui suporter care încearcă să intre în stadion după ce a ieşit la pauză.

Pe acelaşi subiect

Cu biletul validat deja, suporterul a încercat să pătrundă pe stadion, însă a fost întâmpinat de un jandarm care l-a umilit.

"Domnul meu, dumneavoastră sunteţi mai cult. Vă rog, mergeţi acasă, uitaţi-vă pe TVR Cultural. Lăsaţi meciul. Dacă dumneavoastră mergeţi la teatru, mergeţi la teatru", i-a spus jandarmul bărbatului.

La un moment dat, suporterul i-a reproşat jandarmului că este plătit din bani public, inclusiv din banii lui.

"Staţi să vă dau banii înapoi. 20 de bani e mult. E prea mult", a susţinut jandarmul.

După această replică, suporterul a plecat acasă.

Reacţia Jandarmeriei în legătură cu jandarmul care a umilit un suporter

"În legătură cu fragmentul video în care este prezentat dialogul dintre un jandarm și o persoana care voia sa participe la un eveniment sportiv facem următoarele precizări:

In vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a decurs discuția respectiva, Directorul General al Jandarmeriei București a solicitat jandarmilor implicați rapoarte detaliate din care a rezultat faptul că persoana respectivă s-a prezentat la intrare cu un bilet folosit, pe baza căruia nu se putea face accesul în stadion.

Fragmentul video nu prezintă întregul context în care are loc acel dialog ci doar o parte de aceea , după stabilirea tuturor detaliilor privind  respectiva conversatie, daca vor fi identificate aspecte care fac obiectul unor sanctiuni, vor fi dispuse și măsuri in consecință", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Suporter umilit de un jandarm la meciul dintre Steaua şi Rapid: 'Vă dau 20 de bani, dar e mult. Mergeţi la teatru' (Video)