Antena Meniu Search
x

Foto Țara Galilor - Iran 0-2, la Cupa Mondială 2022. Golurile au fost marcate în minutele 90+8 si 90+11. Primul "roşu" al turneului

Iran a învins Ţara Galilor cu scorul de 2-0, într-un meci al grupei B, din etapa a doua de la Cupa Mondială de Fotbal din Qatar. Ambele goluri au fost marcate în prelungiri, în minutul 90+8 (Roozbeh Cheshmi) şi 90+11 (Ramin Rezaeian). Galezii au rămas în 10 oameni în minutul 87, după eliminarea portarului Wayne Hennessey.

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 14:13

- Profimedia Images

Iran a dominat partida cu galezii, iar arbitrul guatemalez Mario Escobar l-a eliminat pe portarul europenilor, Wayne Hennessey, în minutul 88, pentru o intrare la Taremi.

A fost primul cartonaş roşu al Cupei Mondiale din Qatar, scrie news.ro.

Iran a dat lovitura printr-un jucător intrat pe teren în minutul 77, Cheshmi, care a înscris în minutul 90+9, iar Rezaeian a înscris pentru 2-0 în minutul 90+11.

Echipele de start:

Pe acelaşi subiect

Țara Galilor: Hennessey – Mepham, Rodon, Davies – Roberts, Ampadu, Ramsey, Williams – Bale, Moore, Wilson

Selecționer: Robert Page

Iran: H. Hosseini – Rezaeian, Pouraliganji, M. Hosseini, Mohammadi – Gholizadeh, Noorollahi, Ezatolahi, Hajsafi – Azmoun, Taremi

Selecționer: Carlos Queiroz

Țara Galilor a încheiat la egalitate meciul cu SUA, scor 1-1, în prima etapă a grupelor. Americanii au deschis scorul în minutul 36, dar galezii au înscris pe final, prin Gareth Bale.

În celălalt meci al grupei B, Iran, a fost învinsă de Anglia, cu scorul de 6-2. Jude Bellingham, Bukayo Saka (dublă), Raheem Sterling, Marcus Rashford și Jack Grealish au marcat golurile englezilor, în timp ce Mehdi Taremi a reușit o dublă pentru naționala Iranului.

Situația din grupa B de la Cupa Mondială, după prima etapă:

1. Anglia 3p

2. Țara Galilor 1p

3. SUA 1p

4. Iran 0p

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Țara Galilor - Iran 0-2, la Cupa Mondială 2022. Golurile au fost marcate în minutele 90+8 si 90+11. Primul "roşu" al turneului