Antena Meniu Search
x

Tragedie la Jocurile Paralimpice de la Rio. Un concurent a murit în timpul competiţiei

Un concurent iranian la Jocurile Paralimpice a decedat în urma unui accident produs în timpul competiţiei.

Un concurent iranian la Jocurile Paralimpice a decedat în urma unui accident produs în timpul competiţiei.

Bahman Golbarnezhad, în vârstă de 48 de ani, concura la proba de ciclism C4-5. Acesta a căzut în timpul cursei şi s-a accidentat.

Potrivit BBC News, iranianul a fost transportat la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Evenimentul s-a produs în timpul cursei C4-5 ce a avut loc sâmbătă noapte la Rio de Janeiro. Ciclistul iranian Bahman Golbarnezhad a fost dus de urgenţă la spital, după ce în timpul cursei a căzut, s-a lovit cu capul de o piatră şi a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au intervenit imediat, însă în ciuda tratamentului de urgenţă, sportivul în vârstă de 48 de ani a fost declarat mort la spital.

"Aceasta este o ştire care ne întristează pe toţi şi pune în umbră tot ce s-a întâmplat la această ediţie a jocurilor Paralimpice de la Rio. Gândurile noastre merg acum către familia , prietenii şi colegii lui Bahman. Întreaga mişcare Paralimică este alături de ei şi de Comitetul Naţional Paralimpic din Iran”, a declarat Sir Philip Carven, preşedintele Comitetului Internaţional Paralimpic.

În vârstă de 48 de ani, Golbarnezhad s-a născut la Shiraz, în Iran, şi se afla la a doua competiţie majoră din carieră, după ce, în urmă cu patru ani, a participat şi la Jocurile Paralimpice de la Londra. El obţinuse, joi, al 14-lea timp în calificări şi era singurul ciclist ce reprezenta Iranul în competiţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Tragedie la Jocurile Paralimpice de la Rio. Un concurent a murit în timpul competiţiei