Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragerea la sorţi pentru grupele Cupei României la fotbal a fost stabilită pentru miercuri, 25 septembrie

Oficialii celor 24 de cluburi rămase în Cupa României la fotbal află miercuri, 25 septembrie, cu cine vor avea de jucat echipele lor în faza grupelor.

de Redactia Observator

la 19.09.2024 , 16:22

24 de echipe aşteaptă tragerea la sorţi pentru grupele Cupei României la fotbal 24 de echipe aşteaptă tragerea la sorţi pentru grupele Cupei României la fotbal - frf.ro

Atunci va avea loc tragerea la sorţi pentru faza grupelor. Vă reamintim că 24 de echipe au rămas în Cupa României la fotbal, iar ele au fost repartizate în trei urne valorice, a câte opt echipe, urmând ca la tragerea la sorţi să fie împărţite în patru grupe a câte şase echipe.

Însă, după cum probabil vă amintiţi din sezonul precedent, în faza grupelor nu se joacă după sistemul fiecare cu fiecare. În fiecare grupă de şase echipe vor fi repartizate câte două echipe din fiecare urnă valorică, iar fiecare echipă joacă doar câte trei meciuri, respectiv câte un meci cu o echipă dintr-o urnă valorică.

Chiar dacă e posibil ca o echipă să nu ajungă să joace cu o altă echipă din aceeaşi grupă, la final, după trei etape, se va face clasamentul fiecărei grupe în parte, iar primele două clasate din fiecare din cele patru grupe se califică în faza sferturilor de finală.

Articolul continuă după reclamă

Componenţa celor trei urne valorice, pentru tragerea la sorţi din 25 septembrie, arată astfel:

Urna valorică 1 - FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Farul Constanţa, Sepsi Sf. Gheorghe, Rapid Bucureşti, UTA Arad, Oţelul Galaţi.

Urna valorică 2 - AFC Hermannstadt, Petrolul Ploieşti, Politehnica Iaşi, Dinamo Bucureşti, FC Botoşani, AFC Csikszereda, CSM Reşiţa, Ceahlăul Piatra Neamţ.

Urna valorică 3 - FC Argeş, Metalul Buzău, CS Afumaţi, SCM Râmnicu Vâlcea, Unirea Ungheni, Agricola Borcea, CSM Unirea Alba Iulia, Sănătatea Servicii Publice Cluj.

Meciurile din faza grupelor se joacă pe 30 octombrie 2024, 4 decembrie 2024 şi 18 decembrie 2024, meciurile din faza sferturilor de finală se joacă pe 2 aprilie 2025, meciurile din semifinale se joacă pe 23 aprilie 2025, iar finala se joacă pe 14 mai 2025.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Tragerea la sorţi pentru grupele Cupei României la fotbal a fost stabilită pentru miercuri, 25 septembrie