Antena Meniu Search
x

Universitatea Craiova se impune la Mediaş şi rămâne în lupta pentru titlul de campioană a României. Programul complet al etapei a 27-a a Ligii I la fotbal

Etapa a 27-a a Ligii I la fotbal a început, vineri seara, cu un meci jucat la Mediaş, între Gaz Metan şi Universitatea Craiova, duel câştigat de oaspeţi, scor 2-0.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 12.03.2021, 22:23

Universitatea Craiova ocupă locul 3 în clasamentul Ligii I la fotbal
Fotbaliştii Universităţii Craiova s-au bucurat din plin de golurile marcate în meciul de la Mediaş - Facebook Universitatea Craiova
  • Universitatea Craiova este la patru puncte în urma echipelor care domină clasamentul Ligii I la fotbal, FCSB şi CFR Cluj.
  • Universitatea Craiova a obţinut a patra victorie din ultimele cinci meciuri oficiale jucate.

Formaţia antrenată de grecul Marinos Ouzounidis a controlat tactic duelul de la Mediaş, fotbaliştii de la Universitatea Craiova făcând diferenţa în repriza a doua, când Andrei Ivan şi Cicâldău au marcat golurile oaspeţilor. Pe finalul meciului, şansele gazdelor au scăzut şi mai mult, Nasser Chamed fiind eliminat la 0-2, în minutul 79. A fost a patra victorie obţinută de Universitatea Craiova, în ultimele cinci meciuri oficiale jucate (patru meciuri din Liga I plus o partidă din Cupa României), dar şi a şasea înfrângere la rând înregistrată de fotbaliştii de la Gaz Metan Mediaş într-un meci oficial (cinci partide din Liga I plus o partidă din Cupa României).

În urma victoriei obţinute în deplasarea de la Mediaş, Universitatea Craiova a ajuns la 53 de puncte, cu trei meciuri înainte de finalul sezonului regulat, apropiindu-se, măcar pentru moment, la patru puncte de cele două formaţii aflate în fruntea clasamentului din Liga I la fotbal, respectiv FCSB şi CFR Cluj. Oltenii nu au renunţat la ideea de a se bate pentru câştigarea titlului de campioană a României mai ales în condiţiile în care punctele echipelor vor fi înjumătăţite la începutul play-off-ului. De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaş este pe locul 12 în Liga I şi caută soluţii pentru a se redresa rapid dacă ne gândim că lupta pentru salvarea de la retrogradare se anunţă una extrem de complicată.

FCSB joacă sâmbătă, iar CFR Cluj joacă duminică, în etapa a 27-a a Ligii I la fotbal

Etapa a 27-a a Ligii I la fotbal continuă, în următoarele zile, cu partide care se anunţă a fi extrem de interesante. Sâmbătă, FCSB, una dintre marile favorite la câştigarea titlului de campioană a României, are un meci complicat în deplasare cu UTA Arad. CFR Cluj, principala contracandidată a FCSB-ului, joacă duminică seara, pe teren propriu. Măcar teoretic, clujenii au o misiune mai uşoară în duelul cu Politehnica Iaşi.

Programul etapei a 27-a a Ligii I la fotbal

Vineri, 12 martie

Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova 0-2

Sâmbătă, 13 martie

12.00, Academica Clinceni - FC Voluntari

14.30, FC Hermannstadt - Viitorul Constanţa

20.00, UTA Arad - FCSB

Duminică, 14 martie

18.00, Chindia Târgovişte - Astra Giurgiu

20.30, CFR Cluj - Politehnica Iaşi

Luni, 15 martie

17.30, FC Botoşani - Sepsi Sf. Gheorghe

20.30, Dinamo Bucureşti - FC Argeş

Etapa a 28-a a Ligii I la fotbal, înghesuită la mijlocul săptămânii viitoare

Pentru că naţionala de fotbal a României şi naţionala de tineret a României joacă meciuri extrem de importante la sfârşitul lunii martie, s-a decis ca etapa a 28-a a Ligii I la fotbal să fie înghesuită la mijlocul săptămânii viitoare. Runda se anunţă a fi una extrem de atractivă în special graţie derbiului dintre FCSB şi CFR Cluj. Avem, însă, şi meciuri extrem de interesante din lupta pentru salvarea de la retrogradare precum FC Voluntari - FC Hermannstadt şi Politehnica Iaşi - Dinamo Bucureşti.

Apoi, Liga I la fotbal se întrerupe pentru circa două săptămâni. Naţionala de fotbal a României joacă primele trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor, din Qatar, iar naţionala de tineret a României dispută meciurile contând pentru grupele turneului final al Campionatului European.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Universitatea Craiova se impune la Mediaş şi rămâne în lupta pentru titlul de campioană a României. Programul complet al etapei a 27-a a Ligii I la fotbal