Antena Meniu Search
x

Violenţe la finalul meciului FCSB şi Dinamo. Ultraşii s-au încăierat pe teren şi în tribune

A fost bătaie generală pe Arena Naţională, la finalul meciului FCSB - DINAMO. Chiar dacă partida s-a terminat la egalitate, suporterii celor două echipe au făcut schimb de pumni şi înjurături chiar pe teren.

de Redactia Observator

la 06.10.2019, 11:45

Vezi și

A fost bătaie generală pe Arena Naţională, la finalul meciului FCSB - DINAMO. Chiar dacă partida s-a terminat la egalitate, suporterii celor două echipe au făcut schimb de pumni şi înjurături chiar pe teren. Ultraşii au rupt şi scaune din tribune, pe care le-au aruncat spre jandarmi. Spiritele s-au calmat numai după ce peluza dinamoviştilor a fost evacuată.

De la bun început, partida a fost declarată cu risc ridicat. Iar suporterii parcă au ţinut să confirme. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1 la 1, dar fanii nu s-au lăsat.

Conflictul a izbucnit la finalul partidei, când suporterii dinamovişti au ţinut să aducă pe teren un banner dedicat lui Cătălin Hîldan, la 19 ani de la moartea sa.

 Rivalii nu i-au lăsat şi aşa au început să-şi care pumni. Forţele de ordine de pe stadion au intervenit rapid, însă nu au făcut faţă. Aşa că au chemat jandarmii în ajutor.

Pe teren s-a aruncat şi cu petarde, iar mulţimea s-a împrăştiat rapid.

Schimbul de pumni s-a oprit de-abia după ce jandarmii au urcat în peluză. Violenţele au avut loc chiar sub ochii copiilor aduşi de părinţi la meci.

Incidentele au durat câteva minute şi s-au încheiat după ce peluza dinamovistă a fost evacuată. Nemulţumiţi, ultraşii au rupt mai multe scaune şi le-au aruncat spre jandarmi.

Şase persoane au fost amendate cu câte 500 de lei fiecare şi li s-a interzis accesul pe stadion, timp de un an. Şi înainte de meci au fost probleme.

Jandarmii au descoperit trei suporteri care intenţionau să introducă materiale pirotehnice. Iar în minutul 35, arbitrul a întrerupt partida, după ce a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune.

Tot în timpul meciului, unul dintre fotbaliştii de la FCSB a fost jignit de fanii dinamovişti. Este prima partidă la care Dinamo a avut voie să aducă suporteri pe terenul advers. Cinci etape a avut interdicţie, ca urmare a incidentelor de la meciul cu Viitorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Violenţe la finalul meciului FCSB şi Dinamo. Ultraşii s-au încăierat pe teren şi în tribune