Antena Meniu Search
x

3 gadget-uri ce iti ofera instant statutul de tip cool

Daca vrei sa lucrezi la imaginea ta si cauti solutii pentru un look mult mai cool, nu uita de accesorii. Gadget-urile iti poti oferi exact doza de coolness de care ai nevoie si le poti integra extrem de usor atat intr-o tinuta casual, cat si in una office.

- pixabay.com

Daca vrei sa lucrezi la imaginea ta si cauti solutii pentru un look mult mai cool, nu uita de accesorii. Gadget-urile iti poti oferi exact doza de coolness de care ai nevoie si le poti integra extrem de usor atat intr-o tinuta casual, cat si in una office. Nu trebuie decat sa stii ce device-uri sa alegi, pentru ca un iPhone 8 sau un smartwatch aduc instant cateva bile albe imaginii tale.

Fix despre cele mai cool gadget-uri pe care le poti avea vom vorbi astazi, precum si despre modul in care acestea iti pot transforma peste noapte intregul stil.

Smartphone

Niciun smartphone nu iti poate oferi mai rapid statutul de tip cool decat un telefon mobil de la Apple. Este de notorietate faptul ca aceste produse ofera mai mult decat eficienta si tehnologie. Apple = Coolness, asa ca trebuie neaparat sa ai un astfel de telefon, daca vrei sa transmiti la fel de multe lucruri despre tine si prin accesoriile tale, nu doar prin haine, mimica sau felul in care vorbesti.

Sa iti cumperi acum un iPhone 8 este poate cea mai inspirata investitie pe care o faci in imaginea ta, deoarece acest telefon are un design complet din sticla, un ecran Retina HD pentru culori vii si imagini clare. Se incarca wireless si este o carte de vizita excelenta. Poti afla oricand mai multe detalii despre iPhone 8, chiar de pe net, dupa doar cateva click-uri.

Smartwatch

Acest gadget a capatat in ultima perioada o popularitate extraordinara in randul tinerilor, fiind un accesoriu ce transmite un anumit statut social si o anumita atitudine. Cu un smartwatch poti face o multime de lucruri utile intr-o zi plina de activitati, iar la finalul zilei, este accesoriul cu care vrei sa te afisezi la un cocktail party. Mailuri, comenzi vocale, apeluri rapide - toate acestea transforma un smartwatch intr-un accesoriu util, dar totodata incredibil de cool, in cazul in care alegi si un design potrivit pentru o tinuta fresh.

Casti

Asculta oricand artistii tai preferati, iar cand vrei sa pui STOP sau PAUSE piesei tale preferate, poarta-le intodeauna pe gat, cu atitudinea unui superstar. Castile audio nu rezolva o problema, dar transmit si acel coolness pe care foarte multi tineri il cauta.

Tine minte ca discutam despre imaginea ta, asa ca designul acestor accesorii este unul foarte important, insa nici brandul nu trebuie neglijat. Beats, Sennheiser sau Audio-Technica sunt doar 3 dintre brandurile ce lanseaza cele mai cool casti audio ale momentului, asa ca nu trebuie decat sa cauti pe net un magazin cu aceste produse si sa iti cumperi exact modelul potrivit stilului tau.

Iata 3 gadget-uri ce iti ofera instant statutul de tip cool, indiferent de situatie. Vrei sa faci chiar acum primul pas al transformarii tale in Tipul 2.0 la care visezi? Cumpara-ti chiar acum un iPhone 8, pentru ca va vorbi despre tine mai mult decat ai facut-o tu vreodata. Atitudine, coolness, prospetime - toate acestea vin la pachet cu un iPhone 8, pe care il poti comanda chiar azi de pe net, pentru a trece de maine la un nou nivel al statutului tau social.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Tehnologie » 3 gadget-uri ce iti ofera instant statutul de tip cool