Antena Meniu Search
x

Când se lansează iPhone 16 şi ce va aduce nou

Când vine vorba de tehnologia de vârf, Apple a fost întotdeauna la înălțimea așteptărilor. Cu fiecare lansare de iPhone, adepții și experții în tehnologie sunt cu ochii pe noutăți și inovații. iPhone 16 ar trebui să intre în fabricație la mijlocul verii, dar între timp Apple lucrează cu versiuni prototip, ajunse destul de aproape de forma finală a produsului retail. 

de Redactia Observator

la 24.01.2024, 15:09

Când se lansează iPhone 16 şi ce va aduce nou
Când se lansează iPhone 16 şi ce va aduce nou - MacRumors

Lansarea  iPhone 16 este încă departe, dar datorită echipei MacRumors, avem câteva detalii despre telefon al celor de la Apple, care a fost dezvăluit prin intermediul unor imagini randate.

Ce noutăţi va aduce iPhone 16

Se pare că  iPhone 16 este poreclit “DeLorean” în cercurile interne, iar MacRumors a reușit să obțină trei imagini de design de pre-producție care evidențiază posibilele schimbări pe care compania le-ar putea face. Este vorba despre modelul de bază al seriei, așa că variantele Pro nu sunt deloc incluse aici. Primul design arată o insulă de camere foto care amintește de  iPhone X, cu un design vertical și o configurație cu două camere foto.

iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max ar putea avea dimensiuni mai mari de afișare , conform mai multor surse. iPhone 16 Pro ar putea avea un ecran de aproximativ 6,3 inchi, în timp ce iPhone 16 Pro Max este de așteptat să aibă un ecran de aproximativ 6,9 inchi.

Pe acelaşi subiect

Se așteaptă ca modelele iPhone 16 Pro să aibă un raport de aspect mai înalt de 19.6.9, față de raportul de aspect actual de 19.5:9. Schimbarea înseamnă că modelele  Apple iPhone 16 Pro vor fi puțin mai înalte, deși nu vor fi foarte vizibile.

Potrivit analistului de display Ross Young, citat de cei de la Rompres24H, iPhone 16 Pro va măsura în mod specific la 6,27 inchi, în creștere față de 6,12.Iar iPhone 16 Pro Max va măsura la 6,86 inci, în creștere de la 6,69 inci. Aceasta este o creștere a dimensiunii afișajului cu 2,5 la sută.

În timp ce dimensiunile mai mari de afișare vor fi limitate la modelele iPhone 16 Pro în 2024, Apple intenționează să le aducă la modelele standard de iPhone în 2025 odată cu lansarea iPhone 17.

Când se lansează iPhone16 în 2024

Data de lansare a iPhone 16 este de așteptat să fie septembrie anul viitor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Tehnologie » Când se lansează iPhone 16 şi ce va aduce nou