Antena Meniu Search
x

Cele mai bune 5 telefoane cu mod de filmare 4K

Modul de filmare 4K reprezintă claritatea supremă a imaginilor surprinse, împingând limitele către un nivel maxim de redare pentru cadrele surprinse.

Cele mai bune 5 telefoane cu mod de filmare 4K
Telefoanele perfecte pentru filmările de tip 4k - Pixabay

Modul de filmare 4K reprezintă claritatea supremă a imaginilor surprinse, împingând limitele către un nivel maxim de redare pentru cadrele surprinse. Dacă până acum ceva timp, doar camerele foto profesionale dispuneau de această opțiune, producătorii de telefonie mobilă au decis să testeze și ei aceste ape extrem de clare, așadar, iată despre ce vom vorbim astăzi, puțin mai jos: cele mai performante telefoane mobile ce dispun de modul de filmare 4K.

Așa că pune-te pe citit, pentru că te așteaptă 5 telefoane mobile absolut geniale, cu care poți capta momente mai clare decât tot ce ai văzut până acum, în galeria media a unui smartphone. Să începem:

Samsung Galaxy S8

Google Pixel XL

Sony Xperia X5

HTC U11

OnePlus 5

Samsung Galaxy S8

Cei de la Samsung au realizat dintotdeauna poate cele mai bune camere de telefon de pe piață, în ciuda unei concurențe acerbe. Samsung Galaxy S8 vine să confirme acest lucru, cu o gamă întreagă de opțiuni, ce transformă pozele în imagini mai vii ca niciodată.

Samsung Galaxy S8 îți permite să filmezi 4K fără mari probleme, iar cadrele pe care le surprinzi par trase de o cameră profesională, nu de un un smartphone pe care îl scoți cu ușurință din buzunar.

Acest model se bucură și de funcția de stabilizare electronică a imaginilor, confirmând încă o dată faptul ca Samsung rămâne în continuare un punct de referință pe segmentul camere pentru telefoane mobile.   

Google Pixel XL

Google Pixel XL merită din plin includerea sa pe lista celor mai bune telefoane ce pot filma în modul 4K. Camera sa principală este de 12.3 MP, în timp ce camera frontală nu are decât 8 MP. Chiar și așa, modul în care Google Pixel XL poate reda fișierele video 4K este absolut minunat, pentru că ai parte de cadre de o claritate uimitoare, chiar dacă acest telefon nu dispune de stabilizare optică. Procesorul puternic Snapdragon 821 îți permite să te bucuri oricând de funcția HDR+, pentru o dinamică mai puternică a cadrelor pe care le realizezi.

Sony Xperia X5

Dintre toate telefoanele acestui top, Sony Xperia X5 are cele mai bun senzor video/foto. Japonezii au făcut o treabă absolut uluitoare cu acest telefon mobil, ce dispune de o cameră de 23 MP, lentile de 24mm f/2.0 și mod de filmare 4K, cu tehnologiile Intelligent Active Mode și SteadyShot.

Mai mult de atât, Sony Xperia X5 vine la pachet cu un display 4K Triluminos de 5.5”, un super-procesor Snapdragon 810 și 3GB RAM, pentru că imaginile surprinse de acest telefon mobil, foto sau video, să uimească și să încânte ochiul în același timp. Îl poți cumpăra chiar acum de pe F64, alături de accesorii cool ce îți pot transforma vacanța într-o aventură descrisă prin culorii vii și detalii mai clare ca niciodată.

HTC U11

Printre cele mai mari probleme ale unui smartphone se numără și incapacitatea camerei de a surprinde imagini clare, în condiții de luminozitate scazută. Ei bine, HTC U11 pare să fi evitat cu multă finețe această bătaie de cap, cu 2 camere de 12 și 16 MP, funcție de stabilizare optică a imaginii și funcție “dual-pixel”, ce permit un focus instant al imaginilor, fie zi sau noapte.

Chiar dacă formatul standard al telefonului este 1080 pixeli, poți schimba rapid pe modul 4K, pentru filmări de neuitat. Cu un mod de filmare UltraHD deloc dezamăgitor, precum și cu o claritate a fotografiilor unică, în condiții de luminozitate scăzută, HTC U11 este alegerea potrivită, pentru o vacanță memorabilă, la claritate de top.

OnePlus 5

Chiar dacă performanțele în modul 4K nu sunt la fel de uimitoare ca la celelalte modele de mai sus, OnePlus 5 se descurcă decent cu fișiere redate în acest format, în ciuda faptului că nu dispune de stabilizator de imagine. Însă așa cum spuneam și puțin mai sus, atunci când am discutat despre pozele uimitoare pe care HTC U11 le face în luminozitate scăzută, OnePlus 5 redă la fel de bine detalii și culori, chiar și atunci când soarele a dispărut de tot. Este un smartphone care face selfie-uri de nota 10, iar interfața aplicației foto este incredibil de intuitivă, cu butoane smart ce îți permit să faci setările dorite, în cel mai scurt timp posibil.

Intră chiar acum pe f64.ro și comandă online orice telefon cu format video 4K, pentru amintiri de vacanță realizate la o rezoluție UltraHD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Tehnologie » Cele mai bune 5 telefoane cu mod de filmare 4K