Antena Meniu Search
x

Cinci aplicații iOS interesante, lansate în ultimul an

Aplicațiile au pătruns din ce în ce mai mult în viața noastră în ultimul deceniu, iar în 2020 au devenit și mai mult o parte a modului în care ne deplasăm, comunicăm, învățăm, călătorim, ne uităm la televizor și ne jucăm.

de Redactia Observator

la 20.07.2020, 16:15

Cinci aplicații iOS interesante, lansate în ultimul an

În continuare vă prezentăm cinci dintre cele mai apreciate aplicații lansate în ultimul timp.

Homer

Homer îi ajută pe proprietarii de case care s-au săturat să se uite prin mormane de documente, facturi, chitanțe etc. Ați uitat codul de culoare? Nu puteți găsi garanțiile produselor? Ați aruncat manualul de utilizare? Homer ajută la organizarea si crearea unui inventar al casei.

Acest liant digital stochează pozele chitanțelor și garanțiilor, ține evidența reparațiilor, a lucrurilor de care este nevoie în casă si multe altele.

Spre exemplu, Homer garantează că va identifica produsul după o fotografie cu datele acestuia. În plus, va oferi manuale, clipuri video cu instrucțiuni și date de contact. Cu funcția cronologic, Homer ține un jurnal a tot ce s-a întâmplat în casa și va servi ca un memento pentru evenimentele viitoare.

Todoist

Todoist se numără printre aplicațiile care vă ajută să îndepliniți obiectivele zilnice. Această aplicație de gestionare a sarcinilor vine cu o interfață de utilizator intuitivă, oferind funcții diferite, care vor urmări progresul zilnic.

În colțul de sus al aplicației există Todoist Karma, care vă indică progresul. În afară de aceasta, puteți gestiona și alte lucruri prin adăugarea de instrumente în aplicație. De exemplu, puteți adăuga calendarul pentru a vă urmări progresul. Cu ajutorul aceste aplicației, veți putea să vă gestionați ziua și să obțineți cu succes productivitatea maximă.

GTO (Game Theory Optimal)

Dominik Nitsche, ambasador 888poker și multiplu câștigător World Series of Poker, a lansat o aplicație care te ajută să înveți poker texas holdem.

Aceasta oferă o experiență de învățare interactivă de care toți pot beneficia, indiferent dacă joacă la turnee cu miză de 5 dolari sau călătoresc în întreaga lume jucând pe mize mari.

Nitsche a râs inițial de idee, însă Prinz era serios, iar trei zile mai târziu, cei doi s-au întâlnit cu câțiva dezvoltatori. S-au „îngropat” în cercetare și au ieșit din ea crezând că există o piață mare pentru produsul pe care îl oferă acum la un preț foarte accesibil.

"Markus Prinz și cu mine am venit cu această idee într-o zi când îl antrenam. Ne-am uitat peste soluțiile GTO și ne-am gândit că am putea transforma asta într-o aplicație", a spus Markus. "Există o mulțime de produse de pregătire grozave, așa că obiectivul pentru noi a fost clar. Nu am vrut să copiem niciun produs, ci să venim cu ceva unic și interesant”, a adăugat multiplul campion WSOP.

Prețurile în aplicație încep de la 10 dolari pe lună, iar Nitsche este încântată de feedback-ul primit până acum, pe care îl numește „excepțional”.

"Unicitatea DTO Poker, așa cum o văd eu, este flexibilitatea utilizării sale la masă, deși este probabil să fie folosită între mâini. Nu există nicio șansă ca DTO să fie utilizat într-un mod nefiresc care ar putea fi considerat trișat”, spune Nitsche. „Aceasta a fost una dintre principalele noastre priorități. Suntem încântați dacă oamenii folosesc aplicația pentru a exersa oriunde s-ar afla, chiar și la mesele live”, a conchis acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Spectre Camera

În luna decembrie a anului trecut, Spectre Camera a fost premiată de Apple cu titlul de Aplicația anului pentru iPhone.

Spectre utilizează Inteligența Artificială pentru a vă ajuta să faceți fotografii de expunere îndelungată. Aplicația poate elimina mulțimile, transformă străzile orașului în râuri de lumină, face cascadele să arate ca-n tablouri și multe altele. Până la această aplicație, era dificil să faci fotografii cu expunere îndelungată: de la a menține camera constantă până la ghicirea cantității de lumină de care ai nevoie.

Această aplicație poate fi descărcată din App Store contra sumei de 2.29 dolari.

New on Flix

New on Flix este o aplicație gratuită care vă ajuta să descoperiți tot ce e mai nou pe Netflix.

Dezvoltată de portughezul Daniel Plata Ruano, New on Flix nu este o aplicație oficială Netflix, însă este extrem de utilă. Interfața de utilizator nu ar putea fi mai simplă: Această aplicație a fost proiectată pentru a vă afișa tot conținutul nou care se adaugă la Netflix în fiecare zi. În plus, software-ul evidențiază emisiuni de televiziune și filme care urmează să părăsească platforma din cauza licențelor expirate, ceea ce vă permite să fiți cu un pas înainte și să vă asigurați că le urmăriți înainte de a dispărea de pe Netflix.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Tehnologie » Cinci aplicații iOS interesante, lansate în ultimul an