Antena Meniu Search
x

Şoc în sportul electronic. Dendi, cel mai iubit jucător de Dota2 din lume, a părăsit Na'Vi, după 8 ani de activitate

Natus Vincere a anunțat o nouă actualizare în ce priveşte echipa de Dota2, iar spre uimirea generală, Dendi (Danil Ishutin) nu mai face parte din echipă.

Natus Vincere a anunțat o nouă actualizare în ce priveşte echipa de Dota2
Danil "Dendi" Ishutin nu va mai reprezenta NAVI, pentru prima dată în opt ani

Natus Vincere a anunțat o nouă actualizare în ce priveşte echipa de Dota2, iar spre uimirea generală, Dendi (Danil Ishutin) nu mai face parte din echipă.

Într-un nou videoclip, Yevhen Zolotarov, directorul executiv al lui Natus Vincere, spune că Danil "Dendi" Ishutin nu va mai reprezenta organizația, pentru prima dată în opt ani.

De asemenea, Ilya "Lil" Ilyuk, Victor "GeneRaL" Nigrini și antrenorul Alexander "XBOCT" Dashkevich au părăsit organizația, în timp ce jucători de la alte echipe, cum ar fi cazul lui Evgeniy "Blizzy" Ree (Vega Squadron) au fost reintroduşi în roster.

Echipa Natus Vincere de Dota2 îi are acum în componenţă pe Vladislav "Crystallize" Krystanek, Idan "MagicaL" Vardanyan, Evgeniy "Blizzy" Ree şi Akbar "SoNNeikO" Butaev, urmând ca al 5-lea jucător să fie anunţat în curând.

În declaraţia video, Yevhen Zolotarov, directorul executiv al lui Natus Vincere, explică faptul că a avut trei opțiuni în alcătuirea echipei: să continue cu echipa existentă, construirea unei echipe în jurul unui căpitan sau găsirea unor jucători asemănători care să se poată duce echipa în direcția corectă.

Evident, el a ales cea de-a doua opțiune, oferindu-i SoNNeikO banderola de căpitan. Poziția 4 este vacantă în acest moment, iar echipa testează diferiți jucători. Cel de-al 5-lea jucător urmează să fie anunţat atunci când echipa începe pregătirile pentru noul sezon, pe 10 septembrie.

Totuşi, posibilitatea ca Dendi să părăsească echipa exista şi a fost intens discutată în ultima vreme. Spre sfârșitul lunii iunie, căpitanul a publicat o postare care a oferit o oarecare înțelegere în ceea ce privește eventuala decizie de a pleca din Na'Vi.

Zvonurile au fost întărite o săptămână mai târziu, într-un interviu, în care a participat şi Yevhen, care a discutat despre performanța dezamăgitoare înaintea TI și despre modul în care Dendi se încadrează în planurile viitoare ale echipei, explicând că "este puțin probabil" ca Dendi să rămână.

Dendi a confirmat că plecarea de la Natus Vincere nu este una de retragere din sportul electronic şi îşi caută o nouă echipă.

Presa de profil recunoaşte fără rezerve dominaţia şi popularitatea neegalată a lui Dendi pe scena de Dota2, însă îşi manifestă îngrijorarea în privinţa nivelului de joc din ultima vreme a lui Danil Ishutin.

Poate că această pauză şi plecarea de la NaVi îl va impulsiona să redevină un nume temut în Dota 2.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Tehnologie » Şoc în sportul electronic. Dendi, cel mai iubit jucător de Dota2 din lume, a părăsit Na'Vi, după 8 ani de activitate