Antena Meniu Search
x

Meta lansează Threads, o nouă aplicaţie de socializare în UE. Va fi un rival pentru X, fostul Twitter

Aplicația de socializare Threads a fost lansată în Uniunea Europeană, la cinci luni după ce a fost lansată în alte părți ale lumii. Aceasta a debutat cu multă vâlvă, fiind un rival pentru X al lui Elon Musk, fostul Twitter, scrie Mediafax.

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 18:41

Meta lansează Threads, o nouă aplicaţie de socializare în UE. Va fi un rival pentru X, fostul Twitter
Meta lansează Threads, o nouă aplicaţie de socializare în UE. Va fi un rival pentru X, fostul Twitter - Profimedia

Aplicația nu a putut fi folosită până acum în UE, care are reguli stricte în ceea ce privește datele și tehnologiile mari, conform BBC.

Meta speră că va stimula interesul pentru platformă, care a câștigat peste 100 de milioane de utilizatori în prima săptămână, înainte ca aceste cifre să scadă.

Mark Zuckerberg a anunțat vestea printr-o postare pe Threads, salutând noii utilizatori din Europa

Un purtător de cuvânt al Meta a declarat că platforma a suferit "îmbunătățiri semnificative" de la lansarea sa în alte țări, în luna iulie.

Pe acelaşi subiect

Lipsa unor caracteristici cheie, cum ar fi un site web și o funcție de căutare, a contribuit la diminuarea interesului inițial al utilizatorilor.

"Începând de astăzi, persoanele din UE pot alege să creeze un profil Threads care este conectat la contul lor de Instagram - ceea ce înseamnă că au parte de aceeași experiență ca toată lumea din întreaga lume - sau să folosească Threads fără profil", au declarat aceștia.

La doar trei săptămâni de la lansare, Zuckerberg a declarat că Threads a pierdut jumătate din utilizatori.

Lansarea de noi caracteristici a ajutat-o să recupereze majoritatea acestora - dar Threads rămâne mai puțin popular decât X și are mult mai puțini utilizatori decât TikTok sau decât alte servicii Meta Instagram și Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Tehnologie » Meta lansează Threads, o nouă aplicaţie de socializare în UE. Va fi un rival pentru X, fostul Twitter