Antena Meniu Search
x

Video Ochelarii "inteligenţi" la care poţi asculta muzică. Artista Paula Abdul a prezentat dispozitivul la CES 2023

Ne-a cucerit cu muzica ei, acum celebra artistă Paula Abdul vrea să ne ajute să fim atât în pas atât cu moda, cât şi cu tehnologia. Ea a lansat la târgul de la Las Vegas o pereche de ochelari inteligenţi, cu ajutorul cărora fanii îi pot asculta muzica tot timpul. Alte inovaţii care au cucerit inimile participanţilor la târg sunt televizorul care nu are nevoie de telecomandă sau un dispozitiv cu ajutorul cărora putem învăţa câinele cuvinte noi. 

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 20:35

Vezi și

"Idol Eyes" a botezat Paula Abdul linia de ochelari inteligenţi cu care a venit la târgul de tehnologie de la Las Vegas.

Paula Abdul, cântăreaţă americană: Aceşti ochelari sunt incredibili. Difuzoarele sunt incredibile. Acest sunet direcţional este brevetat.

Braţele ramei funcţionează precum căştile, astfel că persoana care poartă ochelarii inteligenţi poate asculta muzică sau chiar răspunde la apeluri cu ajutorul lor. Au autonomie de cinci ore şi un preţ de pornire de 200 de dolari.

La târgul de tehnologie a fost prezentat şi prototipul primei maşini electrice dezvoltate de Sony, în colaborare cu Honda. Automobilul va putea fi comandat din 2025. Preţul nu a fost dezvăluit.

Una dintre vedetele târgului este şi un pian realizat din stejar japonez. Are patru difuzoare de tip dronă, care ies din corpul pianului pentru o experienţă mai complexă.

Iubitorii de câini pot comunica mai uşor cu patrupezii lor cu ajutorul unui sistem care ajută animalele să înveţe cuvinte noi.

Julian Chokkatu, reporter Wired: Acest dispozitiv va fi la reducere în această săptămână, este deja disponibil pentru 160 de dolari şi aveţi trei astfel de cartoane cu şase butoane şi baza care se conectează la Wi-Fi şi sunt şi instrucţiuni despre cum să vă învăţaţi câinele să folosească acest sistem.

Cei care sunt interesaţi să aibă primul televizor complet wireless, care poate fi ataşat pe orice fel de suprafaţă şi este controlat prin gesturi, îl pot rezerva pentru 3.000 de dolari. Sunt însă disponibile doar o sută de unităţi, care vor fi livrate cel mai devreme la sfârşitul acestui an. Televizorul are o diagonală de 55 de inchi, folosește tehnologia OLED și funcționează pe baterii reîncărcabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Tehnologie » Ochelarii "inteligenţi" la care poţi asculta muzică. Artista Paula Abdul a prezentat dispozitivul la CES 2023