Antena Meniu Search
x

Video Data până la care românii îşi pot rezerva vacanţe cu 10% reducere, de 1 Mai sau de Paşte

Românii numără zilele până la următorea vacanţă, cea de Paşte. Dar şi hotelierii numără zilele până când vor avea iar camerele pline de turişti. Şi ca să se asigure că zilele libere o să se transforme în profit, pun la bătaie tot felul de oferte. De exemplu, cei care fac rezervări până la începutul lui aprilie, au parte de o reducere suplimentară de câteva procente. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 22.03.2024, 21:52

Vezi și

Anul acesta, managerii de hoteluri de la munte vor să schimbe trendul. Vacanţa de 1 Mai şi de Paşte să nu mai însemne, neapărat, un sejur la mare. Aşa că au pus la bătaie oferte tentante. 

Vacanţă de Paşte cu reducere de 10%

"Tarifele de anul acesta sunt mai mici decât anul anterior", spune Bianca Socol, rezprezentantă hotel. "Avem şi bonificaţie de 10% reducere pentru plată integrală până la 1 aprilie", a precizat Mihai Moisescu, reprezentant hotel.

"Finalul de sezon al sporturilor de iarnă aduce un număr mai mare al rezervărilor pentru vacanţa de Paşte, iar una dintre explicaţii ar fi reducerea pe care hotelierii o acordă pentru rezervările făcute din timp, între 10 şi 15%", transmite Claudiu Loghin, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

Cât costă un sejur de Paşte şi 1 Mai

Cei care vor să vină la munte în vacanţa de Paşte trebuie să îşi adapteze bugetul în funcţie de staţiunea pe care o aleg. Preţurile sunt duble în Sinaia, faţă de Poiana Braşov. Pentru patru nopţi, la un hotel de patru stele, turiştii plătesc între 1.500 şi 3.800 de lei. Activităţile pentru copii fac diferenţa.

"Pentru cei mici avem teatru interactiv, vânătoare de ouă de ciocolată şi concursuri şi vizite la forme", spune Mihai Moisescu, reprezentant hotel. "Ne-am organizat pentru toată familia. Vom avea animatori pentru copii zilnic, plus petreceri la adulţi, iar centrul spa este deschis pe toată perioada sejurului", adaugă Bianca Socol, rezprezentantă hotel. 

Meniul restaurantelor va respecta tradiţia de Paşte. Şi, cine ţine neapărat, poate găsi şi mici de 1 Mai. "La noi, Paştele înseamnă miel, înseamnă produse tradiţionale făcute în casă, cozonac. Berbecuţul gătit altfel, gătit în vin sau, la ceaun cum făceau bunicii noştri", explică Laura Mihalache, bucătar.

Un sondaj arată că, în comparaţie cu 2019, 83% dintre români preferă să stea acasă de sărbătorile pascale, iar 75% vor avea o masă mai puțin îmbelșugată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Data până la care românii îşi pot rezerva vacanţe cu 10% reducere, de 1 Mai sau de Paşte