Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii, 7 iulie 2023. Atmosferă incendiară la casa băieților, ispitele au renunțat la inhibiții

Ispitele feminine au renunțat la inhibiții și au pornit un joc „periculos”, în timpul nopții. Băieții s-au distrat de minune în timp ce iubitele lor abia s-au întors de la ceremonia focului. Iată ce s-a întâmplat cu Bianca Giurcă, după bonfire.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 16:19

Ispitele feminine au făcut un show de zile mari în episodul 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023. Atmosfera s-a încins în timpul nopții, iar concurenții au intrat într-un joc „periculos” pentru relațiile lor.

S-a lăsat cu sărutări fierbinți între ispite. Băieții au admirat din plin priveliștea fierbinte, încercând să se abțină de tot ce ar putea să-i ispitească. Aceștia s-au simțit reținut cu gândul la camerele de filmat, motiv pentru care Marius Moise a refuzat să participe la joc.

Printre cei care s-au bucurat de imaginile văzute se numără iubitul Biancăi Giurcă, dar și iubitul Emei Oprișan. Mai mult, Răzvan Kovacs a apelat la gesturi ce ar putea să o deranjeze pe partenera lui.

„Această petrecere a fost ceva wow!”, a spus Simona Alexuc.

Pe acelaşi subiect

„Dar de ce nu te bagi?”, l-a întrebat Livia Marinescu pe Marius Moise.

„A... nu că sunt camerele și...”, a răspuns el.

Ce a făcut Bianca Giurcă la întorcerea la vilă, după bonfire

La revenirea în vilă, Bianca Giurcă a simțit nevoia să discute cu celelalte concurente despre relația ei și întâlnirea cu Oana Monea. Toate au amuțit când au auzit că tânăra a fost față în față cu ispita feminină.

„Nu cred!”, a fost replica Claudiei Florescu.

Deși a văzut imaginile promițătoare cu Marius Moise, aceasta a încercat să-i găsească mai multe scuze. Colegele s-au nu s-au putut abține și i-au specificat că atitudinea partenerului său nu este una deloc potrivită.

„Mi-a zis că îi pare rău de mine și nu înțeleg neapărat de ce. Vrei să fiu sinceră? Nu mi se pare că a făcut ceva mai grav decât Răzvan. Mi s-a părut că stând despărțiți o să își dea seama ce simte pentru mine, dacă mă iubește cu adevărat. El are niște întrebări”, a povestit Bianca Giurcă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Media » Insula Iubirii, 7 iulie 2023. Atmosferă incendiară la casa băieților, ispitele au renunțat la inhibiții