Antena Meniu Search
x

Video Ştirile dimineţii, 2 martie 2022. Volodimir Zelenski aclamat, Serghei Lavrov lăsat să vorbească singur

Știrile dimineţii, 2 martie 2022, prezentate de Bogdan Alecsandru. Ce evenimente au ţinut capul de afiş în ziua precedentă în războiul din Ucraina. Informaţii actualizate despre evenimentele din ziua a 7-a a războiului pornit de Rusia le găsiţi aici.

Bogdan Alecsandru
de Bogdan Alecsandru

la 02.03.2022, 09:59

Bogdan Alecsandru îţi prezintă cele mai importante informaţii despre războiul din Ucraina
Bogdan Alecsandru îţi prezintă cele mai importante informaţii despre războiul din Ucraina - Observator

Știrile dimineţii, 2 martie 2022

1) Ruşii au bombardat turnul radio/TV din Kiev, înalt de aproape 400 de metri. Preşedintele Zelenski a anunţat că cinci persoane au murit, iar alte 5 au fost rănite grav în urma atacului.

2) O a doua rundă de negocieri între oficialii ruși și ucraineni a fost programată astăzi. Discuţiile de luni au durat mai bine de 6 ore, însă s-au încheiat fără niciun rezultat.

3) Peste jumătate de milion de refugiați au fugit până acum din Ucraina în țările vecine. 100.000 au ajuns la noi în ţară, iar majoritatea au trecut graniţa prin Vama Siret.

4) Scene fără precedent au avut loc în Consiliul de Securitate al ONU. Diplomaţii au părăsit brusc sala şi l-au lăsat pe ministrul rus de Externe Serghei Lavrov să vorbească singur.

5) Volodimir Zelenski a fost aclamat la scenă deschisă în Parlamentul European, după ce a ţinut un discurs. Preşedintele ucrainean a ţinut să transmită că ţara sa luptă pentru supravieţuire şi că Rusia nu va câştiga acest război.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Ştirile dimineţii, 2 martie 2022. Volodimir Zelenski aclamat, Serghei Lavrov lăsat să vorbească singur