Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 martie 2021. Scandal în Parlament, între deputați; Certuri și în online, între membrii coaliției

Știrile zilei, 24 martie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.03.2021, 19:43

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 24 martie 2021

1) Scandal pe holurile Parlamentului, între doi deputați. Dan Tănasă, de la AUR, și Silviu Dehelean, de la USR, şi-au spus cuvinte grele şi au fost un pas să se bată, în contextul discuţiilor pentru desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.

2) Scandal și în online. Violeta Alexandru l-a muștruluit pe Vlad Voiculescu după ce a spus că bilanțul nu reflectă realitatea. În replică, ministrul Sănătății a spus că cifrele au fost măsluite înainte de alegri.

3) Gafă făcută de Ministrul Apărării. Nicole Ciucă a postat, pe Facebook, o fotografie în care a făcut publice mai multe parole.

4) Guvernul Angelei Merkel a renunţat la restricțiile dure de Paşte, după criticile bisericii. Cancelarul spune că a fost o greșeală și și-a cerut scuze. 

5) Cea mai scumpă toaletă publică din țară a costat cât zece garsoniere. Ea se află în centrul orașului Pitești. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 martie 2021. Scandal în Parlament, între deputați; Certuri și în online, între membrii coaliției