Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 30 iulie 2021. Echipajul 8+1 a ratat podiumul olimpic în finala de canotaj, la JO de la Tokyo; Grecia intră pe lista roşie

Știrile zilei, 30 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 30.07.2021, 15:30

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 30 iulie 2021

1) Mecanicul locomotivei care a provocat accidentul feroviar de la Feteşti a fost reţinut de poliţişti. Acesta era băut şi ar fi adormit, depăşind semnalul de oprire de la intrarea în staţie.

2) Echipajul feminin al României a ratat podiumul în finala 8+1, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Rezultatul este cu atât mai surprinzător cu cât fetele doborâseră recordul mondial al probei în recalificări.

3) Veşti proaste pentru românii care visau la un concediu în Grecia. De la 1 august, aceasta intră pe lista roşie, iar cei care se întorc din vacanţă trebuie să stea în carantină dacă nu sunt vaccinaţi.

4) Staţia Spaţială Internaţională a fost scăpată temporar de sub control. Propulsoarele modulului rusesc Nauka s-au autoactivat, în urma unei neglijenţe, iar staţia a fost în derivă pentru 45 de minute.

5) Rezultate ruşinoase obţinute de formaţiile româneşti în UEFA Conference League. FCSB, Sepsi şi Universitatea Craiova au fost eliminate de echipe din ţări precum Kazahstan, Albania sau Slovacia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 30 iulie 2021. Echipajul 8+1 a ratat podiumul olimpic în finala de canotaj, la JO de la Tokyo; Grecia intră pe lista roşie