Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 februarie 2022. Românii îşi vor putea asigura casele şi maşinile la CEC Bank; Se scumpeşte berea

Știrile zilei, 8 februarie 2022, prezentate de Alexandra Marin.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 08.02.2022, 12:13

Alexandra Marin îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Alexandra Marin îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 8 februarie 2022

1) Dacian Cioloş şi-a anunţat oficial demisia din funcţia de preşedinte al USR. Acesta e nemulţumit că nu a reuşit să obţină controlul asupra Biroului Naţional al partidului, acolo unde se iau toate deciziile. Cătălin Drulă va asigura interimatul.

2) Scandal ca pe maidan în Plenul Parlamentului. George Simion l-a bruscat pe ministrul Energiei, l-a luat de gât şi i-a urlat în faţă că este un hoţ. Gestul a fost atât de brutal, încât preşedintele de şedinţă a oprit dezbaterile.

3) Statul a anunţat că îşi face propria companie de asigurări, iar asta ar putea duce la ieftinirea poliţelor RCA. În cel mult nouă luni, românii îşi vor putea asigura casele şi maşinile la CEC Bank.

4) Băutura preferată a românilor s-ar putea scumpi curând cu 10 procente. Producătorii de bere spun că au avut stocuri, dar nu mai pot ţine mult preţurile sub control. Costurile cu materia primă, transportul şi energia sunt deja uriaşe.

5) Vladimir Putin a calificat discuţiile cu Emmanuel Macron drept "utile şi substanţiale". Preşedintele francez i-a propus omologului rus "construirea de garanţii de securitate concrete" pentru toate statele implicate în criza ucraineană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 februarie 2022. Românii îşi vor putea asigura casele şi maşinile la CEC Bank; Se scumpeşte berea