Antena Meniu Search
x

Alertă meteo de fenomene periculoase în mai multe judeţe. ANM a emis cod galben, în următoarele ore

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi avertizări cod galben de fenomene periculoase, valabile în următoarele ore.

Alertă de fenomene periculoase, în următoarele ore. ANM a emis cod galben în mai multe judeţe - Arhivă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi avertizări cod galben de fenomene periculoase, valabile în următoarele ore.

Astfel, până la ora 10.00, este cod galben de ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m în judeţul Prahova, localităţile: Băicoi, Filipeștii de Pădure, Plopeni, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Florești, Măgureni, Scorțeni, Bănești, Păulești, Mănești, Cocorăștii Mislii, Cocorăștii Colț.

Tot până la ora 10.00, meteorologii au emis cod galben de chiciură şi ceață, care va reduce vizibilitatea local sub 200 m, izolat sub 50 m, în judeţele Bacău şi Neamţ.

Ceaţă şi chiciură se vor semnala şi în judeţele Suceava, Bacău, Vrancea, Botoşani, Iaşi şi Galaţi, tot până la ora 10.00.

În judeţul Vâlcea, zona joasă, ANM anunţă că până la ora 11.00 este valabilă o avertizare cod galben de ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Informare meteo de vreme severă în toată ţara

Acelaşi fenomen periculos se va semnala şi în Dâmboviţa, tot în zona joasă.

Până la ora 11.00, în judeţul Caraş-Severin: zona de munte de peste cota 1800 m, vor fi intensificări ale vântului, care la rafală vor depăși viteze de 95-100 km/h.

De asemenea, ca fenomen asociat, meteorologii anunţă transport de zăpadă., potrivit ANM.

Până la ora 10.00, este în vigoare o informare meteorologică valabilă în întreaga ţară, care anunţă depuneri de gheaţă, în sud şi sud-est, intensificări temporare ale vântului şi ninsori la munte, în special la altitudini mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Alertă meteo de fenomene periculoase în mai multe judeţe. ANM a emis cod galben, în următoarele ore