Antena Meniu Search
x

Alertă meteo cu efect imediat. 14 judeţe lovite acum de vijelii puternice şi fenomene periculoase

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în urmă cu puţin timp mai multe avertizări de vreme severă imediată Cod Galben şi Cod Portocaliu în 14 de judeţe.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.04.2019, 16:52

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în urmă cu puţin timp mai multe avertizări de vreme severă imediată Cod Galben şi Cod Portocaliu în 14 de judeţe.

Potrivit meteorologilor, fenomene meteo periculoase se manifestă acum în 14 judeţe, cum ar fi căderi de grindină, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, averse torențiale.

Avertizare meteo de vreme severă imediată

Judeţele care intră sub avertizarea de vreme severă imediată, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, sunt: Municipiul Bucureşti, județele Ialomiţa, Brăila, Călăraşi, Mehedinţi, Dolj, Prahova, Buzău,  Ilfov, Giurgiu, Covasna, Timiş, Dâmboviţa şi Teleorman

Se recomandă luarea de măsuri de siguranţă, deoarece se aşteaptă ca vântul puternic să producă distrugeri, cum ar fi căderi de arbori sau destabilizarea structurilor neasigurate corespunzător.

De asemenea, pentru judeţele Călăraşi, Prahova, Buzău şi Ilfov a fost emis Cod Portocaliu de furtuni şi vijelii.

Se manifestă acum în 14 judeţe căderi de grindină, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, averse torențiale

Alertele sunt valabile până la ora 18, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de evoluţia frontului atmosferic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Vremea » Alertă meteo cu efect imediat. 14 judeţe lovite acum de vijelii puternice şi fenomene periculoase