Antena Meniu Search
x

ANM a emis noi alerte meteo de fenomene periculoase. Vreme severă în mai multe judeţe, în următoarele ore

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, noi atenţionări nowcasting Cod galben de fenomene periculoase în mai multe judeţe.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, noi atenţionări nowcasting Cod galben de fenomene periculoase
ANM a emis noi alerte meteo de fenomene periculoase. Vreme severă în mai multe judeţe, în următoarele ore - Arhivă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, noi atenţionări nowcasting Cod Galben de fenomene periculoase în mai multe judeţe.

Potrivit meteorologilor, până la ora 8:00, în mai multe localităţi din judeţele Arad, Caraş-Severin şi Timiş, va fi ploaie care favorizeaza depunerea poleiului.

De asemenea, în localităţi din judeţele Alba, Harghita, Mureş şi Sibiu va fi ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 metri și izolat sub 50 metri.

Fenomene asociate: depuneri înghețate.

Pe acelaşi subiect

În Cluj şi Covasna, va fi local ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 metri și izolat sub 50 metri.

Fenomene asociate: depuneri de chiciură.

Potrivit ANM, avertizările meteo de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » ANM a emis noi alerte meteo de fenomene periculoase. Vreme severă în mai multe judeţe, în următoarele ore