Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Furtuna Bella mătură vestul Europei. Rafalele de vânt au depăşit 170 km/h

Furtuna Bella s-a dezlănţuit în Europa de Vest şi a stricat Crăciunul pentru mii de familii. În Marea Britanie rafalele de vânt au depăşit 170 de km pe oră. Furtuna a ajuns acum în Franţa, Olanda şi Belgia şi se îndreaptă către Alpi, unde sunt anunţate ninsori puternice.

De Laurenţiu Bancheş la 27.12.2020, 22:28
Vezi și
  • Sudul Angliei şi Ţara Galilor s-au aflat sub alertă portocalie de vânt puternic
  • În estul Londrei, un cort de triaj de la un spital COVID-19 a fost luat pe sus de vânt

Zeci de localităţi din inima Regatul Unit au fost înghiţite de apă după ploile torenţiale aduse de furtuna Bella. De Crăciun peste 1.300 de familii au fost obligate să-şi abandoneze casele şi să fugă din calea apelor. 

În estul Londrei, un cort de triaj de la un spital COVID-19 a fost luat pe sus de vânt. O echipă de pompieri a fost trimisă la faţa locului să refacă construcţia.

Sudul Angliei şi Ţara Galilor s-au aflat sub alertă portocalie de vânt puternic, iar rafalele au atins şi 170 de km pe oră.  Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

În Irlanda, mai mulţi tineri au sfidat furia naturii şi au făcut baie în valurile agitate. 

Furtuna Bella se îndreaptă spre Marea Mediterană

Astăzi, la primele ore ale dimineţii, furtuna Bella a ajuns şi în Franţa şi a lăsat fără curent electric peste 18 mii de locuinţe. În Bretania şi Normandia, străzile marilor oraşe au fost inundate.

Bella a adus ploi torenţiale şi vânt puternic şi în Belgia şi Olanda. Zeci de pomi au fost doborâţi, iar brazii de Crăciun au rezistat cu greu rafalelor.

Bella se îndreaptă acum către Marea Mediterană, dar şi către Alpi, unde este aşteaptă o puternică furtună de zăpadă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Furtuna Bella mătură vestul Europei. Rafalele de vânt au depăşit 170 km/h