Antena Meniu Search
x

Simona Căpșună, meteorolog Observator: "Temperaturi puțin mai scăzute până la mijlocul verii"

Suntem în continuare sub incidenţa unui cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată. Meteorologii emit continuu sau chiar schimbă de la o oră la alta avertizările de vreme rea, în timp ce oamenii aşteaptă soarele sau măcar veşti puţin mai bune. Meteorologul Observator, Simona Căpşună, ne spune la ce să ne așteptăm în perioada următoare.

de Redactia Observator

la 18.06.2020, 11:10

Vezi și
  • O vreme cu temperaturi plăcute în următoarele 3-4 săptămâni
  • Vara își intră în drepturi de la mijlocul lunii iulie

Săptămâna 15.06.2020 – 22.06.2020

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile vestice și sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi excedentar în toate regiunile.

Săptămâna 22.06.2020 – 29.06.2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-estice. Excepție va face nordvestul teritoriului, unde cantitățile de precipitații vor fi local deficitare.

Săptămâna 29.06.2020 – 06.07.2020

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi ușor excedentar în jumătatea vestică a țării, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru acest interval.

Săptămâna 06.07.2020 – 13.07.2020

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte în regiunile vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Simona Căpșună, meteorolog Observator: "Temperaturi puțin mai scăzute până la mijlocul verii"