Antena Meniu Search
x

Prognoza în Capitală. Mercurul din termometre va atinge azi temperaturi de vară. Gradele scad semnificativ de luni

ANM a anunţat care este prognoza pentru municipiul Bucureşti astăzi şi mâine. Duminică vor fi până la 29 de grade în termometre, iar de luni noapte, temperaturile scad considerabil şi sunt aşteptate rafale uşoare de vânt în cursul zilei.

de Redactia Observator

la 15.10.2023, 11:27

Prognoza în Capitală. Până la 29 de grade în cursul zilei de duminică. De luni, revin temperaturile de toamnă
Prognoza în Capitală. Până la 29 de grade în cursul zilei de duminică. De luni, revin temperaturile de toamnă - Shutterstock

Temperatura maximă va ajunge la 27 - 29 de grade, iar după-amiaza se va înnora treptat. În a doua parte a nopţii de duminică spre luni şi luni dimineaţa temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 11 - 13 grade.

”Duminică vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu o temperatură maximă de 27...29 de grade iar cerul va fi mai mult senin pe parcursul zilei, apoi se va înnora treptat”, conform ANM, care a făcut publică prognoza pentru intervalul 15.10. ora 12:00 - 16.10 ora 16:00 în Bucureşti.

Luni vremea se va răci semnificativ faţă de intervalul anterior, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, precizează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Cod galben de vânt în ţară

ANM a emis, duminică dimineaţa, o informare meteo de răcire semnificativă a vremii şi ploi moderate, valabilă pentru toată ţara, care va intra în vigoare duminică, la prânz.

Potrivit meteorologilor, în intervalul de valabilitate 15 octombrie, ora 12:00 - 16 octombrie, ora 16:00, vremea va intra într-un proces de răcire semnificativă, duminică în vestul şi nordul teritoriului, iar luni şi în restul ţării.

Aria ploilor va fi în extindere, iar în zonele de munte, cantităţile de apă vor depăşi 10 - 15 l/mp şi, izolat, 20 - 25 l/mp. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Prognoza în Capitală. Mercurul din termometre va atinge azi temperaturi de vară. Gradele scad semnificativ de luni