Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pentru 27 noiembrie - 25 decembrie. Cum va fi vremea de Crăciun

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru patru săptămâni. Temperaturile vor fi în general normale pentru aceste perioade, ușor peste cele specifice în intervalul 18-25 decembrie.

de Redactia Observator

la 28.11.2023, 08:50

Prognoza meteo pentru 27 noiembrie - 25 decembrie. Cum va fi vremea de Crăciun - Shutterstock

Prognoza meteo pentru 27 noiembrie - 4 decembrie

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în zonele montane, iar în rest se vor situa în jurul celor normale.  Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru 4 decembrie - 11 decembrie 

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo pentru 11 decembrie – 18 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru 18 decembrie - 25 decembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea nordică a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Prognoza meteo pentru 27 noiembrie - 25 decembrie. Cum va fi vremea de Crăciun