Antena Meniu Search
x

Video Un şofer şi pasagera din dreapta şi-au văzut moartea cu ochii, surprinşi de furtună în Roman. Vremea rea a făcut prăpăd în ţară: "Vai de mine şi de mine!"

Trăim periculos! În aşteptarea vârfului de caniculă de joi, furtunile au făcut ravagii. Vântul violent a smuls din rădăcini zeci de copaci şi a luat pe sus acoperişuri de blocuri. Mai multe maşini au fost distruse şi multe localităţi s-au aflat sub cod portocaliu de vreme rea. Inundaţiile au completat tabloul unei zile de coşmar pentru locuitorii din Ardeal.

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 20:31

Vezi și

Furtuna a lovit brusc oraşul Hunedoara. Rafalele furioase au smuls acoperişul ca pe o pană şi l-au azvârlit în blocul vecin. Din spatele ferestrelor, locatarii speriaţi au căutat un loc sigur să se adăpostească.

Furtuni puternice în România

Bucăţile de tablă de pe clădiri au fost aruncate în parcări, peste maşini. "Vai de mine şi de mine!", exclamă un român. Un alt acoperiş smuls de vânt a fost aruncat direct în geamurile unui balcon din blocul vecin: "Uită-te, dar cum l-a luat de sus, bă!"

Furtuna a adus ploaie torenţială, care a inundat mai multe străzi din Hunedoara. Vântul puternic a doborât şi un zid peste mai multe maşini şi a secerat, parcă, mai mulţi copaci, iar mai multe drumuri au fost blocate. "E închisă strada! E căzut un copac! Nu ştiu dacă mai puteţi trece!", se aude o voce pe filmare.

Pe acelaşi subiect

Străzi inundate după ploaia torenţială

Probleme au fost şi în oraşele Călan şi Orăştie, unde arborii au fost rupţi de rafale, iar ploaia torenţială a inundat mai multe străzi. Pentru zeci de localităţi din vestul ţării, meteorologii au emis astăzi mai multe avertizări nowcasting de vreme rea. Oradea a fost şi ea lovită de ploile torenţiale. 

La Roman, doi oameni şi-au simţit sfârşitul aproape, când mai multe crengi groase, rupte de vânt, au căzut peste maşina în care erau. Şoferul a reuşit să iasă singur. Pasagera din dreapta a avut nevoie de ajutorul pompierilor ca să iasă din automobilul făcut praf. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Vremea » Un şofer şi pasagera din dreapta şi-au văzut moartea cu ochii, surprinşi de furtună în Roman. Vremea rea a făcut prăpăd în ţară: "Vai de mine şi de mine!"