Antena Meniu Search
x

Video Vreme capricioasa la sfârșit de martie: Soare și ninsoare în aceeași zi

Martie din acest an nu se dezminte şi păstrează vremea capricioasă până la final. Astăzi la munte a viscolit puternic, însă ninsorile şi vântul au creat probleme şi în alte zone ale ţării. Asta în timp ce în Bucureşti ba a fost soare, ba a nins, ba a nins cu soare. 

de Adrian Obreja

la 24.03.2021, 20:33

Vezi și

Bucureşti, ora 10. Dimneaţa începe cu soare. Jumătate de oră mai tâziu, vremea se schimbă brusc şi începe să ningă. Iar pentru zona Capitalei meteorologii au anunţat inclusiv tunete şi fulgere.

Spre deosebire de Bucureşti, unde a fost soare apoi a fulguit, în Galaţi a nins ca-ntr-o zi obişnuită de iarnă.

24 martie, iar aplicația de pe telefon îmi arată 1 grad cu ninsoare. Asa și este, la Galati ninge așa cum nu s-a întâmplat nici măcar în decembrie

O primăvară cu dinți

Iarna de primăvară a fost prin multe locuri din ţară. La munte, vântul a bătut cu peste 90 km/h, a spulberat puternic zăpada, aşa că transportul pe cablu a fost oprit.

De altfel, acolo stratul de zăpadă a ajuns la cele mai mari înălţimi din această iarnă şi culminează cu 3 metri şi jumătate la staţia meteo Bâlea Lac. Riscul de avalanşă se menţine foarte ridicat în majoritatea masivelor.

De vineri, pare să vină totuşi primăvara. Temperaturile vor creşte rapid de la o zi la alta, iar săptămâna viitoare vor trece de 20 de grade Celsius prin vestul şi sudul ţării. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vreme capricioasa la sfârșit de martie: Soare și ninsoare în aceeași zi