Antena Meniu Search
x

Vremea, 19 octombrie. Prognoza meteo pentru sâmbătă

Vremea pe 19 octombrie 2019 este frumoasă în toată România. Prognoza meteo pentru această zi de sâmbătă indică maxime de până la 28 de grade Celsius.

de Redactia Observator

la 18.10.2019, 16:41

Principalele date meteo ale zilei

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea pe 19 octombrie la nivelul ţării

Sâmbătă se anunţă o vreme mai degrabă de vară în multe regiuni ale României. În cursul zilei, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 28 de grade. După-amiaza va fi foarte cald, peste valorile acestei perioade, în special în regiunile extracarpatice. Noaptea, minimele se vor situa între 5 - 15 grade, excepţie făcând depresiunile din estul Transilvaniei, unde va fi mai rece.

Harta cu temperaturile de sâmbătă în România

Vântul va sufla slab, până la moderat în această zi de 19 octombrie. Cerul va fi mai mult senin în timpul zilei, în timp ce dimineaţa poate fi semnalată ceaţă în mai multe zone. Probabilitate mai mare de apariţie a ceţii va fi în cursul nopţii, local, în zonele de câmpie din est şi sud-est şi izolat în centrul şi nord-vestul României. Presiunea atmosferică e în uşoară creştere comparativ cu zilele trecute.

Prognoza meteo pentru sâmbătă în Bucureşti

Şi în Capitală va fi o zi foarte frumoasă, cu o după-amiază caldă faţă de această perioadă a anului. La primele ore ale dimineţii şi noaptea există probabilitate de apariţie a ceţii. Maximele zilei vor urca până la 24 de grade Celsius, iar temperaturile nopţii în Bucureşti vor fi de 9 - 10 grade. Vântul va sufla slab.

La munte: vreme caldă, peste normalul perioadei. Cer senin, iar vântul va sufla slab, până la moderat.

Temperaturile la munte pe 19 octombrie 2019

În Europa: Va fi cald şi senin în cea mai mare parte a continentului, mai puţin în zonele nordice, unde sunt prognozate lapoviţă şi ninsoare. În Portugalia, nordul Spaniei şi izolat în Alpi se anunţă ploi.

Harta cu temperaturile în Europa pentru sâmbătă

Cum va fi duminică în România

Pentru duminică, vremea pare a fi trasă la indigou cu ziua precedentă. Temperaturile maxime la nivelul ţării vor fi între 17 - 28 de grade, iar noaptea între 5 - 16 grade. 

Harta cu temperaturile pentru duminică

Meteo pentru luni

Săptămâna viitoare va debuta în acelaşi ton al unei zile de vară. Luni, ANM estimează maxime între 18 - 28 de grade şi minime de 6 - 17 grade Celsius.

Harta temperaturilor de luni

Aprofundează subiectul: Vremea în perioada 2 - 28 octombrie în România

Notă editorială: Acest articol a fost realizat cu informaţiile furnizate redacţiei Observator de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea, 19 octombrie. Prognoza meteo pentru sâmbătă