Antena Meniu Search
x

Vremea 23 iunie - 20 iulie 2020. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni, intervalul 23 iunie - 20 iulie 2020. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.06.2020, 12:21

Vremea în iulie 2020
Vremea 23 iunie - 20 iulie 2020. Prognoza meteo pe patru săptămâni - Observator / Imagine ilustrativă
  • ANM a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele 4 săptămâni, până în 20 iulie.
  • Meteorologii anunță temperaturi normale pentru această perioadă de vară.

"Luna lui cuptor" va începe cu temperaturi ușor mai coborâte față de cele obișnuite pentru această perioadă, iar meteorologii ne anunță că nu scăpăm nici în iulie de ploi și furtuni.

La jumătatea lunii iulie și în ultima perioadă a intervalului vremea se poate răci, în special în nordul țării.

Prognoza meteo 23 – 29 iunie 2020

Între 22 și 26 iunie, valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte, local, în sudul și sud- vestul țării, dar și ușor mai ridicate în regiunile nordice.

În regiunile sud-estice si în extremitatea de sud a țării, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. În restul teritoriului cantitățile de apă vor fi excedentare.

Vremea 29 iunie – 6 iulie 2020

În perioada 29 iunie – 6 iulie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo 6 – 13 iulie 2020

În săptămâna 6 – 13 iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile intracarpatice, dar mai ales în extremitatea de nord-vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile centrale și nordice dar mai ales în cele nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 13 – 20 iulie 2020

În săptămâna 13 – 20 iulie, valorile termice vor fi ușor mai coborâte de cât cele specifice pentru această perioadă, în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână.

Potrivit ANM, cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Vremea » Vremea 23 iunie - 20 iulie 2020. Prognoza meteo pe patru săptămâni