Antena Meniu Search
x

Vremea 25 februarie 2021. Mult mai cald decât ar fi normal, temperaturile urcă până la 19 grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 25 februarie. Vremea se va încălzi și va deveni mult mai caldă decât este normal pentru această dată calendaristică, iar temperaturile maxime vor atinge 19 grade Celsius.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 24.02.2021, 15:59

Sfârșit de iarnă cu vreme caldă
Vremea, joi, 25 februarie - Shutterstock
  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

Vremea în noaptea de miercuri spre joi

Cerul va fi variabil, local cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață în zonele de câmpie. Izolat va burnița, iar în estul Moldovei, al Munteniei și în Dobrogea va fi posibil să plouă slab.

Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile minime se vor situa în general între -4 și 7 grade.

Vremea joi 25 februarie 2021

Vremea se va încălzi și va deveni mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief se vor semnala nebulozitate stratiformă, ceață și posibil burniță, local în primele ore ale intervalului și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 și 19 grade, iar cele minime între -6 grade în estul Transilvaniei și 11 grade în Dealurile de Vest.

Presiunea atmosferică va scădea dinspre nord-est, însaă tot la valori înalte - de regim anticiclonic.

Prognoza meteo București

Vremea va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Se va semnala nebulozitate joasă stratiformă și posibil ceață în prima parte a zilei și spre sfârșitul intervalului, iar în rest cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă va fi de 15...17 grade, iar cea minimă de 3...4 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 1 grad.

Presiunea atmosferică va scădea foarte puțin, astfel rămanând superioară celei normale.

Vremea la munte

Vremea se va încălzi și va deveni mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, dar pe văi și în depresiuni se vor semnala nebulozitate stratiformă, ceață și posibil burniță, pe alocuri în primele ore ale intervalului și noaptea.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 25 februarie 2021. Mult mai cald decât ar fi normal, temperaturile urcă până la 19 grade Celsius