Vremea

Vremea 27 ianuarie - 9 februarie 2020. Temperaturi maxime de 12 grade Celsius, puține precipitații

De Daniel Murărescu. Publicat pe 27.01.2020 la 15:23 Actualizat pe 27.01.2020 la 15:24

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 27 ianuarie - 9 februarie 2020. Temperaturile maxime vor atinge 12 grade Celsius, în timp ce precipitațiile vor fi slabe în mai toate regiunile țării.

Vremea la începutul lunii februarie

Prognoza meteo pentru perioada 27 ianuarie - 9 februarie 2020

Pixabay.com

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 27 ianuarie - 9 februarie 2020.

Temperaturile maxime vor atinge 12 grade Celsius, în timp ce precipitațiile vor fi slabe în mai toate regiunile țării.

Vremea în Banat

În primele două zile, media maximelor termice va crește de la 5 la 9 grade, urmând să scadă ușor, la 7 grade, pe 30 ianuarie. În intervalul 31 ianuarie - 5 februarie, ea va oscila între 9 și 12 grade, iar până pe 9 februarie, aceeași medie se va situa în jurul a 7 grade. Media temperaturilor minime va fi ușor negativă în intervalul 30 ianuarie - 2 februarie și la finalul celei de-a doua săptămâni, iar în restul timpului se va situa între 0 și 4 grade.

Precipitații slabe se pot semnala zilnic, dar vor avea o probabilitate mai ridicată de apariție în intervalele 27 - 29 ianuarie și 31 ianuarie - 3 februarie, când local vor fi moderate cantitativ.

Prognoza meteo Crișana

În primele două zile, media maximelor termice va crește ușor, de la 5 la 7 grade, urmând să revină la 5 grade, pe 29 și 30 ianuarie. În intervalul 31 ianuarie - 5 februarie, ea va oscila între 7 și 10 grade, iar până pe 9 februarie, aceași medie se va situa în jurul a 6 grade. Media temperaturilor minime va fi ușor negativă în intervalul 30 ianuarie - 2 februarie și la finalul celei de-a doua săptămâni, iar în restul timpului se va situa între 0 și 3 grade.

Precipitații slabe se pot semnala zilnic, dar vor avea o probabilitate mai ridicată de apariție în intervalele 27 - 29 ianuarie și 31 ianuarie - 4 februarie, când local vor fi moderate cantitativ.

Vremea în Transilvania

Între 27 – 31 ianuarie, media regională a maximelor termice va oscila între 3 și 6 grade. În intervalul 1 - 5 februarie, ea va fi de 6...7 grade, iar până pe 9 februarie, aceași medie se va situa în jurul a 4 grade. Temperaturile minime se vor menține negative de-a lungul celor două săptămâni și se vor situa, în medie, între -5 și 0 grade.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar, dar în intervalele 27 - 29 ianuarie și 31 ianuarie - 3 februarie precipitațiile vor avea o probabilitate mai ridicată de apariție și local vor fi moderate cantitativ.

Prognoza meteo Maramureș

Între 27 – 31 ianuarie, media regională a maximelor termice va oscila între 3 și 5 grade. În intervalul 1 - 5 februarie, ea va fi în jur de 6 grade, iar până pe 9 februarie, aceași medie va fi de 4...5 grade. Temperaturile minime se vor menține, în medie, apropiate de 0 grade, exceptând intervalul 30 ianuarie-1 februarie și ultimele zile ale celor două săptămâni, când media lor se va situa între -3 și -1 grad.

Precipitații slabe se pot semnala zilnic, dar vor avea o probabilitate mai ridicată de apariție în intervalele 28-29 ianuarie și 31 ianuarie - 4 februarie, când local vor fi moderate cantitativ.

Vremea în Moldova

Între 27 – 31 ianuarie, media regională a maximelor termice va fi de 5...6 grade, iar în intervalul 1 - 5 februarie va oscila ușor în jurul a 7 grade. Ulterior, până pe 9 februarie, aceași medie va fi de 4...6 grade. Temperaturile minime se vor menține, în medie, apropiate de 0 grade, exceptând intervalul 30 ianuarie-1 februarie și ultimele zile ale celor două săptămâni, când media lor se va situa între -3 și -1 grad.

Regimul pluviometric va fi deficitar, însă în unele zile ale primei săptămâni vor fi posibile precipitații slabe.

Prognoza meteo Dobrogea

Pe parcursul celor două săptămâni, vremea se va menține caldă pentru această perioadă din an, cu temperaturi maxime, în medie, de 7...9 grade. În intervalul 1-5 februarie se estimează că media temperaturilor maxime va fi ușor mai ridicată și se va situa în jurul a 10 grade. Media temperaturilor minime se va situa între 1 și 4 grade, posibil mai scăzută, spre 0 grade pe 31 ianuarie și 9 februarie.

Regimul pluviometric va fi deficitar, însă la începutul primei săptămâni vor fi posibile precipitații în general slabe.

Vremea în Muntenia

Pe parcursul celor două săptămâni, vremea se va menține caldă pentru această perioadă din an, cu temperaturi maxime, în medie, de 6...9 grade. În intervalul 1-5 februarie se estimează că media temperaturilor maxime va fi mai ridicată și se va situa în jurul a 11 grade. Media temperaturilor minime se va situa între 0 și 3 grade, posibil mai scăzută, în jurul a -2 grade, în intervalele 30 ianuarie – 1 februarie și 7 - 9 februarie.

Regimul pluviometric va fi deficitar, însă în unele zile vor fi posibile precipitații în general slabe.

Prognoza metei Oltenia

Pe parcursul celor două săptămâni, vremea se va menține caldă pentru această perioadă din an, cu temperaturi maxime, în medie, de 5...8 grade. În intervalul 1-5 februarie se estimează că media temperaturilor maxime va fi mai ridicată și se va situa în jurul a 10 grade. Media temperaturilor minime se va situa între 0 și 3 grade, posibil mai scăzută, în jurul a -2 grade, în intervalele 30 ianuarie – 1 februarie și 7 - 9 februarie.

Regimul pluviometric va fi deficitar, însă în unele zile vor fi posibile precipitații în general slabe.

Vremea la munte

În intervalele 27-29 ianuarie și 1-5 februarie, media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 1 și 3 grade, fiiind mai ridicată decât în mod normal în această perioadă din an. În celelalte zile ale celor două săptămâni, această medie se va menține la valori negative, cele mai reci zile urmând a se înregistra pe 29 și 30 ianuarie. Temperaturile minime se vor situa, în medie, între -6 și -2 grade,, posibil mai scăzută, în jurul a -8 grade, în intervalele 30 ianuarie – 1 februarie și 7-9 februarie.

Precipitații slabe se pot semnala zilnic, dar vor avea o probabilitate mai ridicată de apariție în intervalele 27 - 29 ianuarie și 31 ianuarie - 4 februarie, când local vor fi moderate cantitativ.

Potrivit ANM, estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

În articolul

Vremea 27 ianuarie - 9 februarie 2020. Temperaturi maxime de 12 grade

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Trending

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți: "Noi acum înseamnă 3". Ce sex are copilulpe a1.ro
Liviu Vârciu și Anda Călin au făcut un anunț important. Ce au răspuns când au fost întrebați dacă își mai doresc un copilpe a1.ro
Bianca Drăgușanu are o soră complet diferită. Cum a fost pozată recent frumoasa Oanape a1.ro
Alexandra Macesanu este vie. Gheorghe Dinca a anuntat azi cine sunt cei patru rapitori ai fetei si unde se afla tanararape spynews.ro
Antonia a apărut pe Internet cu burtica de gravidă! Cântăreața a luat prin surprindere pe toată lumea! / FOTOpe spynews.ro
Primar ales cu peste 60 la sută, avertizat de cei care l-au votat: "Dacă și dumneavoastră ne spuneți că faceți asfalt, o să fie deranj!"pe antenasport.ro
FOTO | Gianina este cea mai frumoasă asistentă medicală din România. La 40 de ani, se mândreşte cu peste 10 titluri de misspe antenasport.ro
Chefi la cuțite | Sezonul 8pe antenaplay.ro
Daniela Crudu este istorie! Mihai Costea, într-o nouă relație cu o altă bombă sexy din lumea mondenă!pe antenastars.ro
Are sau nu are coronavirus? Horia Moculescu, primele declarații după ce a fost testat: „Am avut toate simptomele specifice”pe antenastars.ro
17 artiști care au pretenții exagerate de la staff-ul lorpe zutv.ro
Uite ce artiști au fugit din țara lor pentru o carieră de succes!pe zutv.ro
10 lucruri pe care nu le vedem în filme despre Batmanpe tvhappy.ro
Băutura care ajută bolnavii de cancer colorectal - Și tu o consumi zilnic și nu știai cât e de benefică. Medic: ”Consumul nu e deloc nociv”pe antena3.ro
Mihai Gâdea: Este o super bombă! Avocatul primarului Dan Tudorache: Nu mai putem face niciun demers!pe antena3.ro
Ce salariu au, de fapt, controlorii de trafic de la RAR?pe cars.ro
Ce fac părinții iresponsabili din SUA: Își trimit la școală, deliberat, copiii confirmați cu noul coronaviruspe jurnalul.ro
Horoscop octombrie 2020. Luna octombrie este despre schimbări și energie pozitivăpe jurnalul.ro

urmează pe observator

Inedit • ieri la 23:40

3.300 de euro, premiu pentru cel mai haios animal din lume

  • 40 de animale au rămas în cursa pentru marele premiu.
Politic • ieri la 23:39

PSD ar putea cere renumărarea voturilor în București

  • Gabriela Firea a invocat nereguli la numărătoarea voturilor
  • PSD verifică toate documentele și ar putea cere o renumărare a voturilor
Extern • ieri la 23:36

Românii care au furat cărți de milioane de lire sterline își află sentințele

  • Românii au furat cărți rare, evaluate la 2,5 milioane de lire sterline.
Monden • ieri la 23:28

Celebrul bucătar Salt Bae, obligat să-și închidă restaurantul din Boston

  • Salt Bae are zeci de milioane de urmăritori pe Instagram.
Alegeri locale 2020 • ieri la 23:21

Un candidat din Piatra Olt anunță că a votat atât el, cât și familia, dar procesul verbal a fost încheiat cu zero voturi

  • Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali ar fi fost zero, deși candidatul a votat
  • El întreabă autoritățile dacă este normal așa ceva
Extern • ieri la 23:08

Țări din Europa pregătesc restricții pentru combaterea epidemiei de coronavirus

  • Cehia și Slovacia reintroduc starea de urgență.
  • Spania este cea mai afectată țară de coronavirus din Uniunea Europeană.
Vezi toate știrile noi