Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 4 martie. Se încălzește în aproape toată țara. Maxime și de 14 grade

Vremea se încălzește ușor în aproape toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -5 şi 5 grade. Iată prognoza meteo pentru 4 martie. 

de Redactia Observator

la 03.03.2023, 16:29

La noapte, cerul va fi mai mult noros în regiunile vestice şi sudice şi va avea înnorãri temporare în restul teritoriului. Va ploua slab, pe suprafeţe mici, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi cu totul izolat în Banat, Crişana şi Transilvania, iar la munte, în special în Carpaţii Meridionali, pe alocuri, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele Carpaţilor Orientali. Temperaturile minime, preponderent negative în jumãtatea de nord, vor fi cuprinse, în general, între -5 şi 4 grade. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, se va semnala ceaţã.

Vremea 4 martie. Se încălzește în aproape toată țara. Maxime și de 14 grade

Vremea 4 martie în țară

Vremea va fi mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã în regiunile vestice, sudice şi estice şi normalã termic în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -5 şi 5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei în vest, nord-vest, centru şi sud, iar în a doua parte a nopţii în jumãtatea de nord a teritoriului. Pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, ziua sub formã de ploaie, mai ales în regiunile intracarpatice şi mixte la munte, iar noaptea ploaie, lapoviţã şi trecãtor ninsoare în Transilvania şi Maramureş şi predominant ninsori la munte şi în nordul Moldovei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, în special  a Carpaţilor Orientali, unde la rafalã se vor depãşi viteze de 70...80 km/h, dar izolat şi la viteze mai mici şi în nord-vest, centru şi sud-est. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri, în zonele joase de relief, se va semnala ceaţã.

Pe acelaşi subiect

Vremea 4 martie. Se încălzește în aproape toată țara. Maxime și de 14 grade

Vremea 4 martie în Capitală 

La noapte, cerul va fi noros, trecãtor va ploua, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 3...4 grade. Spre dimineaţã vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea va fi mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimã va fi de 1...3 grade. Cerul va fi mai mult noros în prima parte a zilei, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţã.

Presiunea atmosferică va fi în scãdere.

Vremea 4 martie. Se încălzește în aproape toată țara. Maxime și de 14 grade

Vremea 4 martie la munte 

Cerul va fi temporar noros şi temporar vor fi precipitaţii slabe mixte pe arii restrânse. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri în zona înaltã, în special a Carpaţilor Orientali, unde la rafalã se vor depãşi viteze de 70...80 km/h. Temperatura aerului va fi comparabilã cu cea din intervalul precedent.

Vremea 4 martie. Se încălzește în aproape toată țara. Maxime și de 14 grade

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Vremea 4 martie. Se încălzește în aproape toată țara. Maxime și de 14 grade