Antena Meniu Search
x

Vremea 7 februarie - 7 martie 2022. Temperaturi de primăvară in ultima lună de iarnă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 7 februarie - 7 martie 2022. Specialiştii au anunţat cum va fi vremea în primele zile de primăvară. 

de Redactia Observator

la 04.02.2022, 11:24

Vremea 7 februarie - 7 martie 2022. Temperaturi de primăvară in ultima lună de iarnă
Vremea 7 februarie - 7 martie 2022. Temperaturi de primăvară in ultima lună de iarnă - Shutterstock

ANM a emis, vineri, 4 februarie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

"", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Prognoza meteo 7 - 14 februarie 2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul țării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în zonele montane, dar și deficitar în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Pe acelaşi subiect

Vremea 14 - 21 februarie 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în nordestul țării, dar și ușor mai coborâte la munte. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Prognoza meteo 21 - 28 februarie 2022

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în toate regiunile

Vremea 28 februarie - 7 martie 2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință deficitară în toată țara.

Prognoza meteo 4 februarie 2022

Cerul va fi variabil în sudul și sud-estul țării, iar în rest vor fi înnorări temporare. Pe parcursul zilei, va ninge slab, în special în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni. Noaptea vor fi mai ales ploi, local în vestul și nord-vestul teritoriului și cu totul izolat posibil în sud-est și mixte în centru, unde probabilitatea de formare a poleiului va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe creste, în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 9 grade, iar cele minime, în general, între -10 și 0 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe spații restrânse se va forma ceață.

Prognoza meteo București

Temperatura maximă, în scădere ușoară față de ziua precedentă, va fi de 5...6 grade, iar cea minimă de -4...-2 grade. Presiunea atmosferică va scadea la o valoare foarte apropiata de cea normala.

Vremea la munte

Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ninge slab, cu precădere în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi la altitudini mari, cu o probabilitate mai ridicată în a doua parte a intervalului. Valorile termice vor crește față de ziua precedentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 7 februarie - 7 martie 2022. Temperaturi de primăvară in ultima lună de iarnă