Antena Meniu Search
x

Video Vremea schimbă foaia. Vin ninsorile în sudul țării, iar temperaturile scad brusc | Prognoza meteo

Dacă v-aţi obişnuit cu soare şi 17 grade, trebuie să ştiţi că vremea schimbă foaia. De mâine se întoarce iarna în jumătatea de sud a ţării. În 15 judeţe dar şi în Bucureşti va ninge viscolit. Temperaturile vor scădea noaptea sub zero grade şi nici ziua nu va fi cu mult mai cald.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 09.03.2021, 19:31

Vezi și
  • Vremea va arăta din nou a primăvară spre sfârşitul lunii
  • În toate zonele va ninge abundent până vineri dimineaţa

După primăvară vine... iarna. Aşa ar trebui să ne arate calendarul, dacă ne uităm la temperaturi. Viscolul pe care îl aşteptam în mod normal în februarie va lovi la început de primăvară. Astăzi a fost ultima zi în care oamenii au putut să se bucure de soare pentru o bună bucată de timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Însă de mâine nu va mai fi aşa. Vremea se răceşte brusc în tot sudul ţării, iar temperaturile scad dramatic în mai puţin de 24 de ore. 

Astăzi în Bucureşti sunt 9 grade Celsius însă de mâine temperaturile scad şi cu 10 grade. Până joi vor fi precipitaţii de 20 de litri pe metru pătrat, sub formă de ninsoare, iar stratul de zăpadă va măsura 10 centimetri.

Codul galben de vreme rea acoperă 15 judeţe

Florinela Georgescu, director executiv: Din această noapte vremea se va schimba şi până joi dimineaţă asteptăm precipitaţii care s-ar putea ca la inceput să fie sub formă de ploaie, apoi să se transforme rapid şi până maine dimineaţă să vorbim de ninsoare. Ninsoare consistentă pe parcursul zilei de mâine. La noapte în jur de 0, 1 grad la Bucureşti şi pe parcursul zilei temperatura nu va creşte. Noaptea de joi spre vineri, cea care urmează încetării precipitaţiilor, s-ar putea să fie cea mai rece din acest interval, cu o minimă ce poate coborî spre -8 grade. 

Temperaturile prognozate sunt cu mult sub cele normale în majoritatea zonelor iar diferenţele din termometru, între ziua de azi şi cea de mâine, vor fi notabile. 

Însă vremea bună nu va veni prea curând. Meteorologii spun că luna aceasta ne putem aştepta ca iarna şi primăvara să se contreze în continuare şi fiecare anotimp să câştige în unele zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Vremea schimbă foaia. Vin ninsorile în sudul țării, iar temperaturile scad brusc | Prognoza meteo