Antena Meniu Search
x

Vremea în weekend. Toamna își intră în drepturi

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că, deși vremea va în general frumoasă în acest weekend, cu maxime de 28 de grade, temperaturile minime pe timpul nopții vor coborî până la 5 grade Celsius, iar izolat, în depresiunile Carpaților Orientali, se vor înregistra valori de 1 grad.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 18.09.2020, 17:18

Vremea în weekend. Toamna își intră în drepturi
Vreme în general plăcută, în ultimele ore de vară - Profimedia Images
  • Temperaturi normale pentru această perioadă, cu dimineți răcoroase
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19

Vremea la noapte

Cerul va avea înnorări în regiunile sudice și în zona montană aferentă, unde pe suprafețe mici trecător va ploua slab, iar în restul teritoriului va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu ușoare intensificări în sudul și sud-estul teritoriului și pe arii restrânse în rest.

Temperaturile minime se vor situa între 3 și 16 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, unde vor fi condiții de brumă.

Prognoza meteo sâmbătă, 19 septembrie

Vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă dimineața în mare parte a țării. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând în primele ore ale zilei regiunile sudice și sud-vestice unde vor fi unele înnorări, iar spre sfârșitul intervalului extremitatea de sud-est unde cu o probabilitate destul de mare vor fi nori joși sau ceață. Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar cu intensificări ușoare ziua în sudul teritoriului și în vestul Carpaților Meridionali.

Temperaturile maxime, în marea lor majoritate normale pentru această dată, se vor încadra între 19 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până spre valori în jurul a 1 grad, unde vor fi condiții de brumă.

Vremea duminică, 20 septembrie

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând extremitatea de sud-est a țării, unde îndeosebi în prima parte a zilei vor fi unele înnorări. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 27 de grade, iar cele minime între 6 și 17 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei până spre valori în jurul a 1 grad.

Cu totul izolat, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo luni, 21 septembrie

Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească ușor devenind caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului și pe arii restrânse la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, iar cele minime, în general între 5 și 16 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea în weekend. Toamna își intră în drepturi