Cinci restaurante din România au fost alese să participe în acest an la sărbătoarea Gout de France
Chefii s-au întrecut în prepararea unor feluri de mâncare unice, prin care să le arate francezilor cât sunt de pricepuţi. Şi chiar dacă au gătit franţuzeşte, nu au renunţat la ingredientele româneşti.
De Redactia Observator la 17.03.2017, 20:37- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Platforma care a prezis victoria lui Donald Trump scrie despre cine va câştiga alegerile în România. Clasamentul Polymarket
Chefii s-au întrecut în prepararea unor feluri de mâncare unice, prin care să le arate francezilor cât sunt de pricepuţi. Şi chiar dacă au gătit franţuzeşte, nu au renunţat la ingredientele româneşti.
Foie gras, scoici Saint Jacques sau vită în sos de vin. Sunt doar câteva dintre preparatele cu care românii vor să cucerească operaţiunea Gout de France, un eveniment la care participă 2.000 de chefi, de pe cinci continente.
Chef Cesar Alonso vine din Chile, însă de 3 ani s-a stabilit în România. În Micul Paris, şi-a desăvârşit pasiunea pentru bucătăria fină franţuzească.
Marian se bazează pe un antreu cu puţine calorii. Dar la fel de sofisticat.
La capitolul deserturi, chefii au creat adevărate opere de artă. Evenimentul "Gout de France" este deja la treia ediţie şi va avea loc pe 21 martie.
În toată lumea, vor fi organizate cine în stil franţuzesc, iar ambasadorii francezi de pe întreg mapamondul vor participa la dineuri speciale.