Antena Meniu Search
x

Video Afacerea de succes cu care un român a dat lovitura. A investit 40.000 de euro, iar acum are un profit uriaş

În ultima vreme, mai ales după ce angajații au revenit la birouri, tot mai multe companii fac investiții în decorarea spațiilor în care lucrează salariații. Așa se face că există firme producătoare de mobilă care înregistrează creșteri ale profiturilor chiar și cu 30-40 la sută.

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 08:31

Vezi și

Florin Gheorghe este patronul unei firme din județul Prahova care produce mobilier la comandă. "Un mobilier mulat pe nevoia clientului", spune el. "Noi luăm un proiect la gri, doar structura și pereții, și îl transformăm în povestea clientului. Pardoseli, instalații, partea de mobilier", adaugă Florin Gheorghe, patron firmă mobilă.

Afacerea de succes a pornit cu o investiţie de 40.000 de euro

Compania a pornit la drum cu o investiție de 40.000 de euro și a reușit să atingă 10 milioane de euro în anul 2021. Pentru anul 2022, de altfel, patronul se așteaptă la o cifră de afaceri de 14 milioane de euro. Semn că românii sunt dispuși să investească în felul în care arată spațiile de birouri. "Companiile investesc foarte mult. Acesta e şi motivul pentru care mobilierul custom made creşte. Nu mai e suficient să pui un scaun şi un birou. Automat trebuiesc create zone de relaxare, zone individuale de muncă unde folosim multe materiale fonoabsorbante", explică Florin Gheorghe.

"Căutăm să îmbinăm utilul cu plăcutul, astfel încât spațiul de birouri să devină un mediu creativ, plăcut în care să lucrezi", spune Miruna Vlăsceanu, arhitect interior. Iar angajaţii sunt şi ei mai productivi într-un spaţiu inedit. "Ce îmi place e că nu ne limităm doar la spațiul acesta. Pot coborî la terasă și putem sta și acolo. Dacă un client vrea să se simtă și mai relaxat, schimbăm cealaltă cameră, unde avem un leagăn", povesteşte Alina Bunescu, angajată.

Până la finalul acestui an, numai această companie estimează că numărul de clienți și de spații amenajate va crește cu 20% față de 2021. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Afacerea de succes cu care un român a dat lovitura. A investit 40.000 de euro, iar acum are un profit uriaş