Antena Meniu Search
x

Concediu la rulotă, în inima munților din Bihor

Sunt români pentru care vacanţa perfectă nu este pe un feribot, vizitând insulele greceşti, ci în inima munţilor, la rulotă. În judeţul Bihor o poiană a fost transformată în camping.

Vezi și

Sunt români pentru care vacanţa perfectă nu este pe un feribot, vizitând insulele greceşti, ci în inima munţilor, la rulotă. În judeţul Bihor o poiană a fost transformată în camping. Turiştii vin de peste tot să petreacă o vacanţă eco. Şi nu duc lipsă de nimic. Au chiar şi piscină.

La adăpostul munţilor, printre peisaje fermecătoare, vacanţa poate să însemne şi. doar linişte.

Asta caută în fiecare an tot mai mulţi turişti care vin la Şuncuiuş, departe de şosele încinse, blocuri şi clădiri de birouri. Aici, tihna înseamnă mai mult decât orice lux. Iar pentru asta nu trebuie să pornească la drum cu rulota după ei. La 50 de kilometri de Oradea găsesc tot ce le trebuie.

Cele 18 case pe roţi ale soţilor Bradea au chiar şi terase, amenajate în stil rustic.

Gabriela Bradea - administrator parc rulote:

Marea majoritate a rulotelor au o toaletă şi o chiuvetă cu apă rece, putem la dispoziţie o bucătărie comună.

Dar şi o piscină. Însă cea mai mare parte a zilei, turiştii şi-o petrec plimbându-se în aer liber. În zonă sunt mai multe peşteri, dar şi trasee care şerpuiesc printre munţi. Mulţi uită că au telefonul cu ei.

Fiecare rulotă are 4 locuri, iar închirierea ei costă 30 de lei de persoană, pe zi. Copiii până în 10 ani plătesc doar jumătate. Asta în timp ce o cameră dublă la o pensiune costă şi 170 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Concediu la rulotă, în inima munților din Bihor