Antena Meniu Search
x

Cum te ajuta un furnizor profesionist sa alegi mai usor modelul de dulap metalic?

Un dulap metalic este un obiect de mobilier extrem de folositor si versatil, care poate fi utilizat cu succes atat acasa, cat si la locul de munca.

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 15:54

Un dulap metalic este un obiect de mobilier extrem de folositor si versatil, care poate fi utilizat cu succes atat acasa, cat si la locul de munca. Acest articol are numeroase utilizari, de la depozitarea de scule si unelte la pastrarea substantelor pentru curatenie, a bibliorafturilor, hainelor, desenelor si hartilor, substantelor toxice si chiar a obiectelor de valoare.

Avand in vedere varietatea extrem de mare de modele de dulap metalic, atat in ceea ce priveste dimensiunea, cat si compartimentarea si utilizarile acestora, poate fi destul de greu sa te decizi ce produs sa cumperi, mai ales daca este prima oara cand esti pus in fata unei asemenea alegeri. Tocmai din acest motiv, marii furnizori din acest domeniu se intrec in gaselnite prin care sa faca viata clientilor mai usoara.

OfficeClass, magazinul online de papetarie, birotica si mobilier de birou nr 1 din Romania, pune la dispozitia clientilor sai peste 110 modele de dulap metalic, fiecare cu caracteristicile si proprietatile sale. La prima vedere, oferta poate parea coplesitoare, insa compania a gasit o solutie ingenioasa pentru aceasta problema.

Mai exact, OfficeClass a implementat functia "Compara", care permite vizitatorilor site-ului sa aleaga doua sau mai multe modele de dulap metalic si sa vada care sunt diferentele dintre acestea, pornind de la pret si dimensiuni si ajungand la specificatii si detalii tehnice.

In continuare, vom realiza doua comparatii, intre doua, respectiv trei modele de dulap metalic, pentru a vedea cum functioneaza aceasta aplicatie ingenioasa de pe site-ul furnizorului de obiecte de mobilier de birou:

Dulap metalic cu usi batante 4 rafturi VS Dulap metalic cu usi culisante 4 rafturi

- pret: 1.212,25 Lei (o reducere de 192,95 Lei fata de pretul obisnuit) VS 1.443,16 Lei (o reducere de 441,00 Lei);

- dimensiuni: 92 x 42 x 195 centimetri VS 120 x 45 x 190 centimetri;

- greutate suportata per polita: 45 kilograme VS 35 kilograme;

- usi: batante VS glisante.

Celelalte caracteristici sunt identice: ambele dulapuri sunt din otel, au polite reglabile si o garantie de 12 Luni.

Dulap metalic cu 1 raft pentru unelte/scule VS Dulap metalic cu 2 rafturi pentru substante toxice VS Dulap metalic cu 2 rafturi si usa color

- pret: 910,87 Lei (o reducere de 103,64 Lei) VS 2.661,43 Lei (o reducere de 352,26 Lei) VS 569,75 Lei (o reducere de 61,41 Lei);

- dimensiuni: 100 x 45 x 100 centimetri VS 93 x 50 x 100 centimetri VS 60 x 50 x 80 centimetri;

- garantie: 24 Luni VS 12 Luni VS 24 Luni;

- culoare usi: gri VS galben VS la alegere (albastra, galbena, portocalie, rosie, verde).

Celelalte caracteristici sunt identice: toate dulapurile sunt din otel, cu usi batante si vopsite ignifug.

Pe langa functia de comparare, un alt beneficiu major pe care OfficeClass il ofera clientilor sai este acela ca majoritatea dulapurilor, vestiarelor si fisetelor metalice sunt livrate gata asamblate, fapt care face mult mai usoara viata celor care aleg acest furnizor profesionist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Cum te ajuta un furnizor profesionist sa alegi mai usor modelul de dulap metalic?