Antena Meniu Search
x

Haine extensibile pentru bebeluși, noua invenție. Ținutele cresc odată cu copilul

Haine care cresc în acelaşi timp cu bebeluşul. Era un vis pentru părinţi, dar a devenit realitate. Designerii au scos pe piaţă ţinutele extensibile.

Vezi și

Haine care cresc în acelaşi timp cu bebeluşul. Era un vis pentru părinţi, dar a devenit realitate. Designerii au scos pe piaţă ţinutele extensibile. Se pot adjusta în înălţime, dar şi în talie. Inovaţie măreşte timpul de purtare cu câţiva ani. Însă, preţurile sunt ceva mai ridicate.

O bucată de material şi câţiva nasturi sunt accesoriile care scutesc părinţii de foarte multe cheltuieli suplimentare. Astfel, sarafanul poate să fie purtat chiar şi după trei ani.

Raluca a început să cumpere astfel de haine când a fost nevoită să schimbe ţinutele pentru fetiţa ei în fiecare lună. E drept, un articol extensibil este mai scump, dar părinţii cred că fac totuşi economii.

Unele costă şi 1200 de lei. Cum ar fi ţinuta pentru botez, care va putea fi purtată şi când copilul învaţă să meargă.

Nu doar îmbrăcămintea după noi tipare este căutată. Am găsit părinţi care au plătit peste 160 de lei pentru păpuşile care imită corpul uman după măsuri fidele.

Cele mai moderne accesorii au şi preţuri pe măsură. De pildă, acest cărucior costă cât o maşină la mâna a doua.

Părinţii se gândesc la siguranţa copiilor atunci când investesc. Recunosc, totuşi, că, de multe ori, îi ia valul. Captivaţi de noile apariţii, ajung să plătească şi câteva mii de euro pe accesorii şi dispozitive moderne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Haine extensibile pentru bebeluși, noua invenție. Ținutele cresc odată cu copilul